Konačno sam uspela, da dobijem ovu biljku, koja je u stvari moja prva akva. ljubav, ali mi prvi pokuaj, na samom početku nije bio uspean
Evo je ponovo kod mene, sad je več nekih 10 dana i veoma napreduje.
Ali kad sam vidjela ove slike ostavila me je bez teksta
Pretpostavljam da je ovo "Cuba",jer ako je "Cuba",onda rezervisem pelcer na sledecem okupljanju,naravno,pod uslovom da se na istom i vi i ja pojavimo . Takodje,kao i vasa,moja prva akvaristicka ljubav,pored Rotale sp. Vietnam. Pokusao sam da je nabavim,cak i preko Laze,ali nisam uspeo. Ne verujem da je iko od clanova poseduje,a voleo bih da gresim...
Zbog ove slike sam nacisto odlepio za tom biljkom: SLIKAEdited by Aquamaniac on 12.03.2010 19:18
Aquamaniac je napisao:
Pretpostavljam da je ovo "Cuba",jer ako je "Cuba",onda rezervisem pelcer na sledecem okupljanju,naravno,pod uslovom da se na istom i vi i ja pojavimo . Takodje,kao i vasa,moja prva akvaristicka ljubav,pored Rotale sp. Vietnam. Pokusao sam da je nabavim,cak i preko Laze,ali nisam uspeo. Ne verujem da je iko od clanova poseduje,a voleo bih da gresim...
Jeste "Cuba" i svakako, ako mi ne propadne, par pelcera je za tebe sigurno, ali pod uslovom, molim te, nemoj da mi kae vi
photoivek je napisao:
ima u ljubljanič!
trebalo bi da idem krajme meseca pa da znam.....
Pojma nemam, da li je ima u LJ, ali mogu da pitam, ili da se nekako dogovorimo, pa da aljem u LJ po neki pelcer