14.06.2026 04:49
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
U sumici zeka...
Dusan79
33L, 1x6W 840 , 1x13W 865, unutrasnji filter (bio sundjer, keramicke kugle) 300L/h , DIY CO2, DIY makro elementi, Sera mikro elementi.

Fauna ide na poklon zainteresovanima Smile

Flora: Alternanthera reineckii 'roseafolia' , Pogostemon helferi , Valisneria nana , Cryptocorina wendtii green , Bacopa a. , Limnophila s. , Vesicularia dubyana, HM.

img526.imageshack.us/img526/2811/pb200084.jpg

paleoglodit
Bas ti je lep aq

Kum 1229
Microsorum se veze za neki panj,kamenje itd. sto znaci da rizom ne sme da bude u podlozi,jer u suprotnom biljka propada. Koje je drvo u pitanju (mislim na dekoraciju) č Trebalo bi da stavis umesto tog papira nesto samolepljivoi ili da nadjes papir koji nije savijan,ovako se te sitnice primete pa bodu oči. Pozdrav Thumb up

Dusan79
@kum1229: Dragi kolega evo jednog linka da malo utvrdite gradivo pre nego sto nekoga kritikujete! Thumb up
Sto se papira tice prihvatam, i nameravam da to izmenim!
Hvala!

paleoglodit
To nije kritika nego dobronamerni savet gosn. Kuma. A ne razumem sta je to u suprotnosti od onoga sto pise na linkuShock

Dusan79
Ja bre ne razumem ni tebe ni kuma! Taman sam pomislio da si zakopao te ratne sekire, kad ti opet! Pa evo! U suprotnosti je to sto MOZE DA SE SADI U PODLOGU A DA RIZOM BUDE IZNAD POVRSINE!!!!!
Eto to! A drugo KRITIKA po definiciji ne mora da bude nesto negativno, samo po sebi!!! Kritika moze biti i pozitivna!

Thumb up

P.S. mani se bespotrebnih komentara!!!

kojot
Sto se MIcrosoruma tice,ja ga niti vezujem niti sadim samo ga naguramtamo gde ga zelim!!!
Inace da ponovim:aq je zaista osvezavajuc scape za ove prostore!!!

zander
Dobar ti je link, ali ti je namera loa i način na koji se obraća prvo njemu a onda i svima nama ovde na forumu.
Inače ono na slici sa tog linka nije Microsorum pt. "Narrow" nego "Needle leaves". Da edukacija bude potpuna
Ovo ti je "Needle leaves" a ne Narrow Wink
zander attached the following image:
1_308.jpg

paleoglodit
Dusan79 je napisao:
Ja bre ne razumem ni tebe ni kuma! Taman sam pomislio da si zakopao te ratne sekire, kad ti opet! Pa evo! U suprotnosti je to sto MOZE DA SE SADI U PODLOGU A DA RIZOM BUDE IZNAD POVRSINE!!!!!
Eto to! A drugo KRITIKA po definiciji ne mora da bude nesto negativno, samo po sebi!!! Kritika moze biti i pozitivna!

Thumb up

P.S. mani se bespotrebnih komentara!!!
Nema sekira . A ni savet nije nesto negatvno. A ni dijalog
Edited by paleoglodit on 21.11.2009 17:47

Dusan79
zander je napisao:
Dobar ti je link, ali ti je namera loa i način na koji se obraća prvo njemu a onda i svima nama ovde na forumu.
Inače ono na slici sa tog linka nije Microsorum pt. "Narrow" nego "Needle leaves". Da edukacija bude potpuna
Ovo ti je "Needle leaves" a ne Narrow Wink

Kako se ja to Bane obracam ljudima sa ovog forumač Ja ni u jednom trenutku nisam nista lose napisao nikome licno! Ako nije tako neka taj kojem sam ja nesto lose rekao kazi i molim lepo!
Ti si gazda i tvoja je poslednja,ali necu da cutim! Nepravedno je da mi neko pridikuje oko toga kako sam ja izbrisao post, a da mi onda ista ekipa izbrise celu temu!!!!! Eto ja sam rekao ,a sad je sve na tebi!

daweed
Ljudi a gde je moj komentar od sinocč i Dushanov odgovor na njegač

Ponovicu ga:

Dusane ovaj skejp mi se mnogo svidja... Kao da si znao i ja sam planirao ovakav skejp samo sto bih napravio bas prelaz zimedju sume i livade... Desno livada eleocharisa a levo samo neki gustis... Svaka catsThumb upThumb upThumb up

Dushan je odgovorio da je planirao eleocharis desno samo ga sada nema u dovoljnoj kolicini...Thumb upThumb upThumb up

http://daweedaqua.tk
Dusan79
Tako je i onda je kolega Kojot rekao da ga je shishao i da ce mi dati neki pelcer cim se razgrana! Grin

Veliki pozdrav svim kolegama dobre volje!!! Nadam se da sam vas malo zagolicao ovim novim scapeom!!! Thumb up
Edited by Dusan79 on 21.11.2009 18:07

zander
Evo ovako : @kum1229: Dragi kolega evo jednog linka da malo utvrdite gradivo pre nego sto nekoga kritikujete!

Dusan79
I sad po tome ispada da se ja SVIMA obracam negativnim tonalitetom i sa zlom nameromččč

Bane !!! Ajde lepo uradi jedan delete ili bann ili ma pravo da ti kazem bas me briga!!! Uradi sta god pozelis! Mani me se! Nisi bre uopste upoznat sa celom pricom a preko kolena lomiti i nije bas zdravo!!!

zander
Evo ti Ban Red cardGrin ako bude jos nekih dobrih linkova samo javi Wink
Edited by zander on 21.11.2009 18:17

Anboy
Pozdrav svima. Dusane lep ti je akvarium, neobican i smatram da ima veliki potencial. Koje si drvo stavio u akvarijumč Moram da se nadovezem i na drugu temu mimo prvobitne. Smatram da ljudi na ovom sajtu su kranje fer, korektni i ljubazni za razliku od drugih sajtova. Smatram da mozda i treba da se obrisu neke suvisne rasprave jer to kvari predivnu sliku drugih o ovom sajtu. Ljudi nista bez BRATSTVA I JEDINSTVA, ziveli Beer

zander
Upoznaj nas sa celom pričom... Neko ti je brisao postove, a zatoč Zato to si sam svoje postove menjao naknadno, tj brisao si ih... A jel to u reduč
I reci mi ta je jo problem, ako ima jo neto da reimoč

daweed
Ljudi ja stvarno ne razumem gde se stvorio ovoliki konflikt i cime je razbijena ona idila koja je vladala... Posto vec svi nismo upoznati sa situacijom a citamo o tome molim da se otvori tema radi objasnjenja... Ne vidim nista lose i u tome da neko menja svoj post... Mozda nakon ponovnog citanja shvati da je lose napisao pa ga napise opet i to je to... Ako je to problem a ako nije daj kazite da i mi znamo...
P.S. Zasto je moj post obrisan u ovoj temič

http://daweedaqua.tk
zander
Daweed, evo ja sad tebi odgovorim na ovu tvoju poruku i ti posle umesto celog tog teksta stavis samo znak "!". Cela tema tad ne liči ni na ta, a ne znam zato bi ti imao potrebu to da radi.
Dusanu to nije prvi put. Jednom se izvinjavao zbog toga ili ne znam zbog čega... Lično ga poznajem, nemam nita protiv njega da neko ne misli to, ali je ovo mesto gde svi treba da uloimo malo truda, strpljenja itd da bi OK i ostalo. Kakav će biti forum ne zavisi od mene ili nekog drugog, nego od svih nas koji piemo na njemu
edit: Nemam nikakvu potrebu da banujem nekog, ali ako nekom ne odgovara forum moe i sam da odluči da li će da pie ili ne. Inače nisam ga banovao... Niti ću ikog banovati
Edited by zander on 21.11.2009 18:51

Dusan79
Da ne ostanem nedorecen: U temi "svetlo generalno" nakon Bobanovog komentara kako je svo to teoretisanje besmisleno! Ja sam mu napisao da ako smatra da je to besmisleno, onda nema razloga da u tome ucestvuje! To bi rekao bilo kome!
kum1229 je svaki komentar ,kao i privatnu poruku, koju naravno ne mozete svi da vidite, zasnivao na spustanju, u stilu, treba ti upoznavanje sa biljkama, ajde sad idi lepo citaj malo o biljkama pa mi se onda javi!!! Pri cemu meni to on prica ,a ne neko ko je istinski znalac tematike! Recimo Dex mi je lepo rekao da ce kod kripte doci do meltinga, molim lepo, zahvalio sam se coveku na info i super!! Ali neki nece da prihvate da nisu pososali svu pamet sveta!!! Pa isti kum u Isnogood-ovoj temi... pogledajte samo Isnov komentar upucen kumu!!! Pa onda kao slag na tortu dolazi paleo.... e on odnosi snjur! Forsira da ce on u moje ime i ime svih da se izvinjava bobanu ,zbog toga sto sam ja napisao da ne treba da ucestvuje u temi ako vec smatra da je svo to teoretisanje jedna velika budalastina!!!

PA STA RECI!!čč
Ban i gotovo Red card

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,871 jedinstvenih poseta