nakon 4 skoro 4 meseca pauze od biljne, i bilo koje druge, akvaristike doao je i taj dan kada se ponovo vraćam u ove vode....
zbog manjka vremena akvarijum sam totalno zapustio!
ovako je izgledao do pre nekih mesec dana...
i ova je jo gora.....
tada sam se odlučio na pokuaj prokrčenja da mi ne pocrkaju ba sve biljke jer su mi neke od onih dole propale zbog manjka svetla..... sočivice je bilo skoro dva prsta po celoj povrini, a ispod nje je Limnophila sessiliflora jo par cm bila....
danas sam najzad krenuo da ga sređujem i nakon pola sata ribanja algi sa stakla počinje da se vidi zadnja strana....
nadam se da ću ga sutra zavriti da postavim fotke kako izgleda....
ovog puta ću probati da stavim to manje biljaka koje brzo rastu da nemam slične probleme!
Edited by photoivek on 10.11.2009 16:31
dananji izgled na priloenij slici nikako nije konačan ali nisam stigao da se udubim u izgled. sada je najbitnije bilo da preivele biljke ponovo dobiju CO2, hranu i svetlo...
od danas ću mu svaki dan posvetiti koji minut...
oprema koju vidite je tu privremeno jer je jo uvek pomalo mutna voda pa čisto da ubrza proces čićenja...
spisak bilja nema za sad jer su mi se malok izmeale kripte pa nisam siguran koje su trenutno unutra, moram to proveriti.
uskoro očekujete novu sliku.
ako imate ideju kako i gde da smestim onaj panj predloite jer ja trenutno nisam ba zadovoljan.
od bilja koje jo treba da ubacim tu su jo neke kripte i tako jo par njih koje plivaju trenutno po povrini...