Sada bar znam to su se prijatelji Sremci uobrazili i zato bojkotuju okupljanje sa nama sitnom boranijom
Ali u svakom slučaju i ja se pridruujem čestitkama
ZoSo je napisao:
Sada bar znam to su se prijatelji Sremci uobrazili i zato bojkotuju okupljanje sa nama sitnom boranijom
Ali u svakom slučaju i ja se pridruujem čestitkama
E ZoSo ja nisam rekao da definitivno necu doci, ali treba zena da mi se porodi juce joj bio termin a mali nece pa nece...tako da nemam pojma sta i kako ce biti do sledeceg vikenda..jos ako mi uleti da radim drugu u subotu jbg
Znao sam da očekuje prinovu ovih dana , ali sam malo iskoristio ansu da prozovem ostale Tvoje zemljake
Nisam slučajno pisao u mnoini , pozdrav drue i vidimo se ako ne 7. onda sigurno nekom drugom prilikom , ima dana vie nego kobasica....
Ja za sad ne cekam da zakmeci ali mi je gadna situacija sto se tice posla.Sedmog izlazim ujutru iz trece i idem uvece opet u trecu (ili ti 6 i 7 -mi radim trecu smenu ) tako da ne vidim resenje.Ali ko zna sta se sve moze desiti u zadnjem momentu
Ali da ne idem dalje u off ....
Druze jos jednom sve cestitke,stvarno zasluzno Edited by grujanic87 on 29.10.2009 20:39
nekako mi je bas toplo oko srca kad vidim da ljudi u svetu prepoznaju kvalitet i kad se sruse sve granice i tabui vezani za nas!
Kakav predivan trenutak za sve nas i kakvo priznanje ljubavi koju gajimo prema voljenom nam hobiju!
Rasta RULZ!!!!
PS Aquamaniac izvrsna slicica!!! Lion of Judah!!!
Edited by nikola34 on 29.10.2009 20:39