Bogami lepo se ovo razraslo, koliko je proslo od formiranja? ja bi razmislio o ubacivanju nekog velikog panja...ili bar ovaj panj izvuci napred jer su ga biljke progutale crvene biljke u sredini mi malo odvlace paznju..anubie su mi prevelike za postavku, mozda bi ih samo malo kamuflirao u tom prednjem delu sa nekom sitnijom zbunastom biljcicom ili bi ih povukao nazad..mozda bi ih iskoristio za neki prelaz u srednjem delu..ma mozes da se igras kako zelis u svakom slucaju odlicno napreduje
Meni se jako sviđa taj tepih! Kad je on tako lepo formiran, kao i taj bun windelova, onda znaj da moe i neke malo "komplikovanije" biljčice da odri.
Desna strana je nekako potpuno neodređena. Umesto tih biljaka sa velikim listovima, mislim da bi se sitnolisne biljke daleko bolje uklopile.
Inače, nemam pojma kako mi je promakao ovaj akvarijum!?
Sve u svemu, uspeo si da odri lepo i zdravo bilje i sad ima mnogo prostora za igranje, dodavanje i izbacivanje.
Eh, dobro je... Ja pomislio da je akvarijum tolikoko lo da niko ne eli ga prokmentarie.
Postavka je stara par meseci.
Iza anubija se nalazi jo jedan panj, ali potpuno zatrpan. Rasteretiću tu stranu malo.