14.06.2026 13:11
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
· juwel rio 240 [346]
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
Moji akvarijumi-Nensi
Nensi
Da predstavim moje akvarijumčiće,nita specijalno.Ovaj veliki Skalar je moj ljubimac.Akvarijum je mali za njega,to znam,ali stie veći uskoro i dobija drutvo.Biljke su malo bezveze nabacane.Za sledeći nabavljam dobre panjeve i onda biljke na njih.Upijam vae znanje iz dana u dan,za to vam svima hvala!
Ovaj je od 50l,hang on filter,30w svetlo,diy hauba,vazduna pumpa,grejač...Sve onako početnički Smile Ali u sledećem akvarijumu neće biti takvih greki.
A drugi akvarijum je od 15l,za jednog Borca,sa Hang on filterom i grejačem,i svetlom od 9w.Toliko od mene pozz svima!
Nensi attached the following images:
100_3363.jpg 734086_646689762043168_1673260437_n.jpg

edison
U ta dva manja razmoi biljke za taj sledeći, a onda bum sa sledećim. Thumb up

www.mojbiljniakvarijum.org
Nensi
Nadam se da će biti bum.Samo ovog puta fokusiraću se na dobre panjeve.Inače dodala bih recimo jo neke Bakope,Microsorume,mahovine,svata ja hoću Wink Biljke sam krenula da prihranjujem osmokotom,ali mi Sagitarija u ovom od 50l propada,ne znam to. Through wall Pozdrav svima!

ZoSo
Ovde ću ti odgovoriti na tvoje pisanje u shoutbox.
Nema razloga da tako misli, jel najgore to se moe desiti, da se tvoje slike ne pojave neko vreme u toj galeriji, i gotovo....
Ovde ti se zbog akvarijuma niko neće smejati, ni zbog fotografija, moe samo dobiti savete kako i jedno i drugo unapredi, zato je i pokrenut ovaj forum.
A svrha akvaristike je da ti sama uiva kod kuće u ovom hobiju, da si zadovoljna kada sedi ispred i posmatra svoje ljubimce i da voli provoditi vreme uz ovaj hobi, sve ostalo je u drugom, pa i trećem planu.
Galeriju kakvu ima forum MBA, nemaju ba ni svi akva forumi, ponosni smo na nju, ali cilj nam je da s'njom privućemo to vie članova i početnika, a ne da ih plaimo i teramo sa foruma.
Ako si formirala novi akv., ili ako planira, slobodno pitaj sve to te zanima, pa ko zna moda će kolega Biobio morati da proiruje galeriju...... Thumb up

kisleon
Dobro dola na forum! Samo napred sa upijanjem informacija sa foruma, ima ih dosta i ja jo uvek upijam i upijaću do kraja ivota jer ovo je igra bez granica Smile. Ne izgleda loe, koliko god ga je početnički super je za eksperimentisanje sa biljem, učenje, dalje napredovanje... Videće i ti sama kako bude ovde na ovom forumu vreme provodila, tako će bre i u dobrom pravcu napredovati u ovom hobiju.

Nensi
Konačno sam dola do boljeg aparata,pa da podelim sa vama sličicu nano akvarijuma.Ako da bog,i sve bude kako treba,za par dana mi stie Rio 125 pa ću se malo igrati i podeliti i to sa vama,ali otvoriću temu posebno,kako dolikuje Smile .
Nensi attached the following image:
1969236_521952904590650_828359964_n.jpg

biobiofizicar
Nanić se lepo popunio, a sa većom litraom biće prilike i prostora za puno igranja.

Nensi
Nano će biti premeten uskoro,poto je juče stigao Rio 125.Ako stignem da ga postavim na mesto staviću slike sa hardom,i ostala je jo hranljiva i biljke Smile

kojot
Samo napred Thumb up

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,471,144 jedinstvenih poseta