14.06.2026 08:24
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OSTALO - RAZNO » Opušteno
 Print Thread
Akvaristička sekcija
HORUS
Pre otprilike osam meseci pokrenuo sam u Tehničkoj koli ''Sava Munćan'' u Beloj Crkvi akvarističku sekciju. Krenuli smo sa oko tridesetak polaznika, kasnije se broj smanjio, ali je rezultat naeg rada kolski akvarijum od 190 litara. Takođe, klincima sam obezbedio besplatne akvarijume, a neki prijatelji su nesebično poklanjali opremu, biljke i ribice. Ima mnogo fotografija, ali ću ja postaviti samo neke.
HORUS attached the following images:
s5005415.jpg s5005388.jpg s5005378.jpg s5005272.jpg s5005263.jpg

HORUS
Evo jo nekih. Smile
HORUS attached the following images:
s5005536.jpg s5005600.jpg s5005564.jpg s5005417.jpg s5005225.jpg

ZliBrka
Lepo! Thumb up
Po meni bi bar jedan akv trebao biti u svakoj skoli.

biobiofizicar
Applause

bobi
uciteli i ucenici bravo

prodz
svaka cast!

lijepo je pruziti i usaditi klincima takvu "iskricu"! ako od njih 30 ostane 5 koji se zaljube u ovaj hobi, ucinio si odlicnu stvar...

thumbs up ko kuca velik!!!Thumb up

drina
Applause

deanjmi
I od mene i ovde podrska druze samo napred,sve za decu

HORUS
Hvala. Smile Sada planiram da ih na kraju kolske godine odvedem do Beograda, i pritom posetimo neki ozbiljni akvaop. Videćemo ko će se ponuditi da nam bude domaćin. Wink

Slovenski1000
Svaka cast. Mislim da ideja vise nego dobra. Applause

Rainforest
Bravo za mlade akvariste. Ako vam treba poklon biljaka za sekciju, slobodno se javite.

http://www.rainforestsrbija.com
HORUS
Početkom kolske godine krenuli smo opet sa sekcijom. Za sada imam redovnih estoro polaznika. Prvo smo novim polaznicima, uz prezentaciju, objasnili formiranje akvarijuma. Kasnije smo se malo vie usredsredili na poboljanje uslova u akvarijumima. Obili smo prologodinje polaznike i njihove akvarijume.
Novim polaznicima podelio sam akvarijume od 30 litara, i spoljanje staklene filtere.
Rainforest, moda bi mogao da nam pomogne nekom biljčicom. Uzmi u obzir veličinu akvarijuma i relativno malo iskustvo polaznika sekcije. Dakle, bilo bi dobro da budu neke niskorastuće i nezahtevne biljke.

biobiofizicar
Svrni na okupljanje u NS javni sta ti treba od salate, pa da malo nacupamo salate za tu tvoju sekciju

HORUS
Ih, svrni. Pa meni za dolazak u Novi Sad ode pola kanister filtera. Sitnica, samo 200 kilometara u jednom pravcu. Put do Beograda mi dođe kao izlet u odnosu na Novi Sad. Sad Za te pare ću im ja kupiti tri bale biljaka. Nemoj pogreno da me shvati. U svakom slučaju, hvala na pozivu i ponudi.

mladinaucnik
Imam ja viska koridorusa (8 kom 4+ god stari), ancistrusa (1 muski, 2 zenke i 5-6 omladinaca) i 3 lepa struka anubia nane, koje silom prilika mora da se "resim". Ako se steknu uslovi mogao bi ih dopremiti nekako do Bg, ako se uslovi steknu (budem isao za Bg) sledeci vikend.

HORUS
Hvala ti drue. Smile Ajd' ovako...ribice prebaci kod nekog u Bg-u, jer mi je lake da preuzimanje organizujem iz Bg-a, a anubije moe da mi poalje brzom potom.

deanjmi
Pozdrav druze kad budes organizovao put do Bg i od mene mikrozorum,kriptokorina za decicu,da neplacas postarinu

HORUS
Zahvaljujemo se dejanjmi-u na poklonu u vidu biljaka za polaznike sekcije, A POSEBNO SE ZAHVALJUJEMO NJEGOVOJ PETOGODINJOJ ĆERKI, KOJA JE SA NJIM PAKOVALA BILJKE. Smile

deanjmi
Samo napred sve za decu i opet svaka ti cast na trudu i zalaganju da ih odvedes bar malo od kompjutera tj igrica i ostalih nepotrebnih stvariBeer

HORUS
Zna kako, krene dosta klinaca u početku. Međutim, posle se malo prorede, ali mi je vano da ipak ostanu oni koje akvaristika zaista zanima. Izdvojilo se njih estoro, ali za mene je i to uspeh. Svako dete koje krene pravim putem predstavlja uspeh za bilo kog prosvetara.

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,720 jedinstvenih poseta