Dobro je da su i komsije pocele da se organizuju po pitanju akvaristike i zelim im uspeh u tome. Na zalost forum je zatvorenog tipa pa je tesko reci nesto vise o tome. Sistem "registruj se da bi video" odavno ne pije vodu na internetu i trebalo bi da je obrnuto, da ja vidim da je vredno registrovati se na sajt.
Ipak to je samo moje misljenje i gledanje na te stvari.
Činjenica je da ti" zatvoreni forumi " povuku ljude da ne izvre ragistraciju da bi ih, eventualno, samo pregledali i, vie ih ne posećuju, pa ih zaobiđu ne registrujući se. Nije to jedini na ovim prostorima, ima ih jo koje ne vidi bez registrovanja a, ima i, retkost, onih gde moe kao neregistrovani član, čitajući ih, da delimično učestvuje u radu postavljajući pitanja i pisati svoja iskustva o pročitanom u temama. Pozdrav
Apsolutno se slaem sa Bobanom, ne vidim razloga za skrivanjem nečeg, ako je cilj razmena iskustva, popularizacija, pa čak ajde da se usudimi edukacija.....
Na MBA neregistrovani korisnik ne vidi samo male oglase hobista, i ne moe da učestvuje na forumu, ali su mu vidljivi svi tekstovi, teme pa čak i galerija fotografija.
Zamolio bi kolege akvariste iz BiH, da ovo ne svate kao neke kritike i meanje u rad njihovog foruma, nego kao dobronamerne sugestije
EDIT- Moram se malo korigovati, poto na ovom sajtu Akvaristi.org je sve vidljivo i gostima osim foruma, to je po meni sasvim ok opcija Edited by ZoSo on 13.04.2013 14:38