Svi smo mi jednom bili pocetnici, nekima je to bilo davno, nekima kao ja od skora.
I svi mi delimo neznanje, zatim zelju za ucenjem, itd.
Ja sam licno sve poceo na netu da nalazim i da se snalazim kako znam i umem.
Ovaj hobi sam u proteklih godinu dana bas zavoleo, i nekako se nasao u njemu.
Medjutim dolazim do zakljucka da mimo pomoci koju dobijam, nalazim na forumima, potrebno mi je i nesto dodatno gde bih mogao da naucim neke stvari. Nemam nikoga ko ima akvarijum niti bilo sta vezano za akvaristiku, tako da sam sa jedne strane ogranicen.
Mozda je glupo, meni se nekako cini da nije, ali jedno znam, ja bih da ucim.
Gledajuci akvarijume nekih clanova odavde, pocnem da se pitam kako doci bar do dela njihovog znanja.
Zato dolazim na ideju da pitam ovde da li je nekom potrebna pomoc pri stvarima vezanim za akvaristiku.
Spreman da ucim, pomazem (ne naplacujem).... Novi Sad dolazi u obzir
Biografiju saljem na pp ako nekome zatreba
Mozda da stavim ovu temu u oglase? Edited by don hose on 31.01.2013 13:30
To ti je prijatelju zivot, i sa njim nema nista brzo. Ako probas da ga silujes i pozurujes, ko zna sta ces da dobijes. Verovatno ne ono sto ocekujes. Ja sam nekoliko puta kretao sto sa ribicama, sto sa biljem, i na zalost prodje me volja, a onda smanjim paznju akvarijumima. I onda stvari odu u ocin i to me ubije u pojam.
Mrestio sam 10ak puta trihogastere, i od 300-500 malaca koji se izlegnu na kraju mi ostanu 10-20. Nema sta nisam probao, citao, pitao. Na kraju sam i poklonio. Slicnu stvar imam i sa borcima. A pametni ce ti reci da nema lakse ribe ikrasice za mrest. Ne treba im nista specijalno.
Internet i na njemu forumi, tekstovi, poneki prirucnik u PDFu, galerije, baze podataka - milina!!!
Ne mogu ni da zamislim kako je bilo bez neta.
Naravno i pored svega najznacajnija je ziva rec, a i to je najlakse naci kontaktima preko neta.