Ovih dana sam imao malo slobodnog vremena pa reko da napravim i oformim jedan akvarijum, cisto da se nesto desava
U podrumu nadjoh nekih parcica stakla dovoljno za akvarijum dimenzija 77x34x30 (DxSxV), koji se uklopio u policu, ispod "glavnog"' akvarijuma, predstavljenog na forumu pod nazivom 'My wet forest"'.
Dakle, aq je oko 70 i nesto litara, filter spoljni sa motornom pumpom protoka oko 400 litara/h, osvetljenje je vremenski podeseno i to u 10,30 h se pali jedna neonka od 20w i jedna stedna od 12w, u 14,00 se navedeno gasi i pale se dve stedne od po 20w koje rade do 20h kada se gase i ponovo pali neonka i mala stedna.
Ispod belog kvarca, ovaj put nisam nista od prehrane stavljao. Sto se tice biljaka, zasadio sam po malo Cube, Eleocharis parvule, Microsoruma, mahovine, Anubia nane, Pogestemon oktopusa i Bluxe. Od zivuljki ubacio Gupike iz starog aq, Tanichthys albonubes (iz ''My wet...poslusao Krcka ) i malo kozica...
Sto se tice prehrane, poceo sam sa dodavanjem KNO3 i ProFito-a, pa cemo videti kako ce se ponasati jer je tek par dana od formiranja proteklo...
Par slicica ...