Čitam komentare i utiske onih koji ga koriste, u upotrebi je od 2011.
Filter mediji se mogu koristiti 2-3 meseca, bez potrebe čićenja ili izmene. Takođe, uradi sam varijante su u opticaju, tako da nema potrebe koristiti samo originalne.
API " plastične zvezdice " za bioloku filtraciju, nisu neko solidnije reenje-imam ih i proverio sam efikasnost, malo slabije rade posao od biobalsa, ali se to lako izmeni poroznijim biomedijem. Umesto ovih standardnih kesica, mogu se koristiti originalni akva-sunđeri, ili ih napraviti svojeručno.
U principu za cenu od oko 80 US$ za kanister i, oko 60 US$ za dodatne module, ne bih puno razmiljao da ga nabavim.
Komentari o radu, da je nečujan, odlično filtrira, sa puno dodataka za instaliranje, jedina zamerka moe biti to je motorna glava pozicionirana u akvarijumu, ali to obezbeđuje nepotrebno povlačenje vode za punjenje kanistera i odvajanje posude pri čićenju ne iziskuje isključenje, tako da imamo neprekidnu cirkulaciju.
Pozdrav
Čitam komentare i utiske onih koji ga koriste, u upotrebi je od 2011.
Filter mediji se mogu koristiti 2-3 meseca, bez potrebe čićenja ili izmene. Takođe, uradi sam varijante su u opticaju, tako da nema potrebe koristiti samo originalne. ....
ovo nisam detaljisao ali ako si naao podatak za DIY onda to mnogo poboljava proizvod...