Rusi organizuju konkurs tropskih biotopa http://www.all4aq...ontest2012
Koliko vidim javan je , fond nagrada je 100.000 Rub (oko 2500e)
Zanimljivo je da konkurs ide u dve faze
Da bi ste ucestvovali u kfalifikacionoj rundi, potrebno je samo popuniti poseban upitnik do 31 avgusta 2012, u kome morate navesti vase licne podatke, informacije o akvarijumu, kao i slanje 4 fotografije akvarijuma.
Ucesnici koji su zauzeli prva mesta u svojim kategorijama , ce ucestvovati u finalu koje ce se odrzati od 11-13. oktobra 2012 u izlozbenom prostoru Zoosfera 2012 u Sankt Petersburgu, gde ce sklapati akvarijum na licu mesta!!!
Sve troskove (u Rusiji) na putu i smestaju finalista ce biti placeno od strane organizatora takmicenja!!!
Evo kako je izgledalo prosle godine YouTube Video Edited by Miti on 11.06.2012 14:16
Da ne editujem vise prethodni post , niko nece procitati
ono sto je zanimljivo jos za nas u padajucem meniju izmedju ostalih regiona date su vode (reke , kanali, jezera,potoci..) Evroazije, posto nasa zemlja pripada tom podruciju mozete slobodno da prijavljujete Recimo Savski , Dunavski (donji tok), Drina.. biotop. Izguglajte ovih dana malo o biljkama i ribama nasih voda... Ako se secate pominjali smo ovih dana da na jednom vrelu kod nas raste Elatine Triandra.
Evo bas o cemu sam pricao napisao mi je i Direktor JBL i DENNERLE za Rusiju (sponzori takmicenja).
Prevod: "Super nasi prijatelji iz Srbije mogu se pridruziti takmicenju! Moze konacno i biotop reke Drine, ali najbolje tropski biotop da bi lakse nasli bilje i ribe u finalu "
Kao sto vidite ocekuju da neko iz Srbije bude u finalu Edited by Miti on 11.06.2012 17:01
Naravno cika Krcko , ko moze neka linkuje po domacim i komsijskim forumima.
Ja bih licno voleo da se otvori jedna tema o biotopima pa ko ima sta pametno da napise.