Pozdrav akvaristima, da se predstavim, zovem se Alen, iz BiH sam, akvaristikom se bavim 3 godine, prije ovog sam imo mali od 50 litara jako kratko pa sam preso na 160 litara koji sam imo oko 2 godine, prije 2 mjeseca sam formiro novi koji vam ovim putem predstavljam...
DIY 412 litara (160x52x50)
filtracija:
stakleni 4 komore, 1500litara pumpa i atmanov kanister fe4 900litara
od filter materijala: sera siporex keramika i tetra bio kugle u svemu rasvjeta:
200 wati t8 sijalice, obicne daylight 6500k neonke (u planu su jos jedna juwel 54w daylight 9000k i 2 juwel po 35w color)
foto period 12h
Podloga: JBL aquabasic i Tetra complete supstrat pa preko svega aramin super mineral i onda kvarcni sljunak od 1do5mm
CO2 iz boce 5kg, dennerle manometar, JBL taifun reaktor, sve to 2bps 24h
Akvarijum vabi za jednim gustim zelenim tepihom u prednjem planu. Trimuj rotalu i formiraj polako grm sa postepenim porastom od napred ka nazad. Ostalo je vec sve na mestu. Kada se razraste i ako napravis tepih ima da bude bomba!!!
Akvarijum vabi za jednim gustim zelenim tepihom u prednjem planu. Trimuj rotalu i formiraj polako grm sa postepenim porastom od napred ka nazad. Ostalo je vec sve na mestu. Kada se razraste i ako napravis tepih ima da bude bomba!!!
hvala puno, u prednjem je elocharis, skoro sam ga posadio, pa se jos bas i nije primio, vec sam kreno sa rotalo i od lijeve strane, pa kad jos malo uznapreduje to sve idu nove slike, trenutno ponekad ubacim profito i danas sam prvi put stavio kno3 u akvarijum, pa ako moze mala pomoc sta da ubacujem i koliko, oko te hemije nemam bas neko iskustvo
Pogledaj sekciju prihrana na forumu. Ima tamo dosta na tu temu.
Neke standardne sheme prihrane su PPSpro i EI, ali svako na kraju vremenom dodje do neke svoje varijacije u zavisnosti od konkretnih potreba akvarijuma.