resio sam da podelim ovo sa vama iako nisam spremio za slikanje, znaci nije uopste nasminkan. Trenutno je braon alga u napadu, ali resicu to, nije problem.
Gde si nabavljao taj kamen "Black angel", stavi ako imas neku fotku tog kamena da vidim kako izgleda. Jel su svi komadi skroz iste boje, ovako sa fotke bas ne vidim...
Jos je pocetak, ne bi komentarisao nista posebno osim tog nasutog sljunka na prednjem staklu, to uvek deluje zanimljivo ali obicno smanjuje 'dubinu' akvarijuma na slici...
Ovako, jos je rano, ne znam sta si tacno zamislio, pratimo temu....
zander je napisao:
Gde si nabavljao taj kamen "Black angel", stavi ako imas neku fotku tog kamena da vidim kako izgleda. Jel su svi komadi skroz iste boje, ovako sa fotke bas ne vidim...
Jos je pocetak, ne bi komentarisao nista posebno osim tog nasutog sljunka na prednjem staklu, to uvek deluje zanimljivo ali obicno smanjuje 'dubinu' akvarijuma na slici...
Ovako, jos je rano, ne znam sta si tacno zamislio, pratimo temu....
Smanjuje dubinu, to je sigurno. Medjutim, zelja mi je da uradim nesto sto nije "klasika" , na kraju nece mnogo pobeci od klasike, ali bar eto nesto da se razlikuje.
Kamenje nije bas identicnih tonova. Ide od neke taaaamno zelene do zift crne.
Vidim da ovde kod tebe lepo rastu biljčići... Samo mnogo su ti loe ove slike...
Izaberi na aparatu, incadescent ili florescent na plavi spektar ovako je sve uto ko pod arulju.. i rokni jedno pivo da smiri ruke
Dobre dimenzije, lep spektar boja ima jos puno prostora da se doradjuje postavka, nadam se da ces nas obradovati malo kvalitetnijim fotografijama kad postavka sazri.