|
Jedno pitanje za Administraciju!
|
| marko_pa |
Posted on 07.01.2012 21:41
|

član
|
Gde su mi nestale moje predhodne poruke u temi "Shone Pancevo ***** Da se pre'stavim*****"ččč
Zasto je tema preimenovana u "27litara - Shone Pancevo" i skinuta sa liste "Najnovije aktivne teme"č Jedva sam je ponovo pronasao!
Sta se ovde desavač
Kako neko moze da brise ono sto ja napisem a da mi ne ponudi obrazlozenje i objasnjenječ
To nije demokratski. Proslo je vreme komunizma i cenzure!
Trebalo je obrisati onu sprdnju sa stranim voditeljem i dimom kao i ostale prozivke na racun Panceva i Pancevaca a ne jedan konstruktivan deo vrlo ozbiljne teme!
Molim za objasnjenje ali javno! |
| |
|
|
| zander |
Posted on 07.01.2012 22:17
|

Administrator
|
Tema je preuredjena, da ne bi ostala zakljucana, izbrisani su svi postovi i sve suvisne receneice, a bilo ih je u toj temi jako mnogo.
Tema se nalazi u delu foruma "Uredjenje akvarijuma", tamo Shone moze da nastavi predstavljanje.
Hvala unapred na razumevanju.
Edited by zander on 07.01.2012 22:30
|
| |
|
|
| marko_pa |
Posted on 07.01.2012 22:38
|

član
|
OK.
Jos mi nije jasno zbog cega nedostaje deo gde je Shone Pa
objasnio zbog cega ne predstavlja problem to sto termometar stoji blizu grejaca!č
To je po meni vrlo bitno da pocetnici znaju. |
| |
|
|
| biobiofizicar |
Posted on 07.01.2012 22:57
|

Administrator
|
Administratori imaju mogućnost i obavezu da administriraju forumom to podrazumeva i po potrebi preimenovanje tema, smetanje i premetanje u odgovarajuće sekcije, otključavanje i zaključavanje tema, pa i ako se ukae potreba i na brisanje odredjenih postova, njihovih delova ili ako stvari odu predaleko sa nedoličnim pisanjem i mogućnost banovanja nekog člana. Tako je na svim forumima na svetu - pa i ovde... Ovde to radi tim administratora zajedničkim dogovorom.
Na zahtev administratorima od strane oneta-pa njegova tema je očićena od svih spamova koji nisu bili u isključivoj funkciji predstavljanja njegovog akvarijuma i pitanja vezanih za to. Potrudili smo se da mu izađemo u susret kako bi to kvalitetnije predstavio razvoj svog akvarijuma, a moda je grekom kod brisanja spamova (kojih je bilo previe) otiao i neki deo tvojih konstruktivnih pitanja u vezi akvarijuma. Sorry. Slobodno ih postavi ponovo ako ih smatra vanim i konstruktivnim. Isto vai i za ostale kojima je neto ili neki post u ovoj temi obrisano. Sve dok učesnici u diskusiji u ovoj temi imaju u vidu Shonetovu elju da se u temi konstruktivno diskutuje i dok je jezik diskusije pristojan admini nemaju potrebu da interveniu.
Inače tema je vraćena posle korekcija na isto mesto gde je i bila, a kao sto se moe videti i svi spamovi koje pominje su izbrisani iz teme.
Srdačan pozdrav! Mir boiji!

Naknadni edit:
evo dok sam ja nabadao po tastaturi vidim i da je Zander odgovorio na postavljeno pitanje
Edited by biobiofizicar on 07.01.2012 22:59
|
| |
|
|
| marko_pa |
Posted on 07.01.2012 23:15
|

član
|
Svaka cast biobiofizicar!
Tvoje objasnjenje je mnogo kvalitetnije od zander-ovog
i u potpunosti mi je jasno sta se dogodilo i zbog cega.
Hvala! |
| |
|
|
| biobiofizicar |
Posted on 07.01.2012 23:43
|

Administrator
|
Hvala lepo.
Sve razreeno.
Pitanje postavljeno - stigao odgovor - tema zaključena... |