Iskopiras ceo link, na primer - http://www.youtub...it3ZO-mOyw
Selektujes ga celog i zatim kliknes na "youtube", trebalo bi da radi...
Prvi put si stavio samo youtube kod bez linka.
Probaj opet, viskove cemo da pobrisemo...
ako nemas izlezeno artemija ,a malite proplivale tvrdo vareno jajce zolcka megu prsti ce stisnes u akvarium kolku da izleze oblace ili tubifeks seckan na staklo so zilet pa od krvta i crvcinjata na malite
Evo i ja da okacim sliku mojih Skalarcica iako je Bobi najvise zasluzan za njihovo postojanje jer sam ima dosta muka i neuspelih pokusaja dok mi on nije pomogao.
Svaka cast na nesebicnim savetima. Dobro je sto vas ima dosta koji zelite da posavetujete i date prave smernice.
Hvala
Odavde dalje mogu sam
Jedno pitanje oko mresta skalara: da li im omeksavate vodu ili su to "oni koji mogu da se mreste i u domacoj vodi", tj ikra im se moze oploditi i u tvrdjoj vodi?
Ili je to samo jedna od "urbanih legendi" da takvih skalara ima
Nista lepse nego kad vidis kako malci plivaju
Voda za oploduvanje na ikrata nema nekoe znacenje. Na pocetok im omeknuvav voda a sega kako e od cesma taka.mnogu e bitno parot da se pogodi t.e da e vaden od dobri skalari za da gi cuva malite. Ciklidite se poznati po cuvanjena malite sto kaj skalarot e retkost. Imam skalari sto se vadeni so 5_7 koleno so parovite
Ni ja nisam nista sa vodom experimentisao mada imam i vodu sa izvora koju ponekad koristim ali i ja mislim da ova sa cesme isto je OK.Za ove mlade i mrest je cesmusa.
A malci pojdose sve sto im dam, neverovatni su. Nadam se da ne mogu preterati sa artemijom.
Kod mene su dva puta bacili ikru i posle tri dana očistili sve, jednom na list od biljke usađene u podlogu drugi put na cev od filtera. Sad sam ubacio parče plastike pa moda se zalete na nju.
Bitno ti je da ne pobeli. Ako pobeli do pola oni pojedu drugi dan sve. Ja sklanjam od njih, cak sam seko liske nane na koju bace jer sam jednom poskidao sa jedne liske i vise nisu hteli na tu da bace a ikra mi propala. Naljbolje je ako mozes da odvojis ali uzmi vodu iz tog akvarijuma gde su bacili.