14.06.2026 08:18
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
AGA 2011.
Dejan Stefanovic
http://showcase.a...eners.org/

Aquamaniac
Ove godine se prijava ne placa Thumb up.
Da li se neko sprema za ovo takmicenje,odnosno da li ce neko slati vec gotove radoveč

Imam dva pitanja,posto planiram da posaljem svoj rad:
1. Da li se u kategorijama rangiraju samo prva tri mesta ili svi prijavljenič S obzirom na to da ne ocekujem "traku",ipak bih voleo da znam koje sam mesto zauzeo Smile.
2. Prilikom prijave sam naisao na ovo: "Would you like us to send your entry automatically to Aqua Design Amano for their Layout Contestčč". Da li to znaci,ukoliko kliknemo na "Yes, please send my entry to Aqua Design Amano",da ce nas rad biti poslat na IAPLC 2011.,odnosno da ce biti uvrsten medju prijavljeneč Ukoliko je odgovor potvrdan,ispada nepravedno prema onima koji su se vec prijavili,jer se ovim putem "prijavljivanjem" na IAPLC dobija vise vremena za uredjenje takmicarskog akvarijuma...

biobiofizicar
Do sada su rangirali prva tri, ali sve je moguce obzirom da su ove godine poceli da menjaju politiku i uslove. Moze im se poslati email sa pitanjem.

Sto se tice IAPLC ako kliknes YES automatski se prijavljujes za IAPLC2012 a ne 2011 sto je bezveze jer onda nema slanja nekog drugog rada koji mozda napravis posle septembra.... Uvek sam mogu poslati svoj rad ako zelim.
Edited by biobiofizicar on 03.07.2011 09:07

Aquamaniac
Osim onog,da nema placanja prijave zbog,kako navode,ekonomske krize,ostale uslove nisam ispratioč

Iako je ovo drugo po redu veliko internacionalno takmicenje,sama organizacija mi se ne svidja toliko. Prvo je placanje ucesca,a drugo da,cak i pored toga,ne znamo koje mesto smo zauzeli...to mu dodje kao velika izlozba aquascaperskih radova na jednom mestu,da ne kazem eksponiranje. Bilo bi lepo kada bi udostojili rangiranjem sve prijavljene,jer je nekom veliki uspeh i 4.,5. mesto Smile.

Cudan mi je ovaj nacin prijave za IAPLC,jer se kosi sa pravilom koji nalaze organizacija istog,a to je da rad ne sme biti nigde javno prikazan do objave rezultata...

Rasta
da jeste malo cudno ovo u vezi IAPLC-a...ne znam i meni je malo bezveze sto ne objave makar listu rangiranih, ali uvek sam voleo AGA-u zbog preglednosti galerije i detaljnih informacija a i samih komentara sudija...koji su sve mrsaviji zadnjih godina tako da je i tu jos jedan minus Sad

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
biobiofizicar
Salje li neko nestoč Ostalo je jos par dana za prijave.
Ajde Zander salji rekvijum za pokojnu algu....Wink
Ja poslao 3 postavke: Tasu i Savu (u biotop) i ceo nano triling kao jednu postavku....

zander
Ja sam se registrovao al nikako da uzmem da posaljem slike...

kojot
Kad je zadnji danč Mozda ce zena hteti da konkurise Grin

biobiofizicar
Nemoj da zezate nego saljite!!! LectureWink
Cela procedura popunjavanja upitnika i slanja fotki traje 15minuta, a sve sto ne odradis mozes i naknadno, mogu se naknadno uneti i promene, pa cak i zameniti vec postavljene slike. Nema onih blesavih ogranicenja kao na IAPLCu da radovi, pa cak i fotke ne smeju da budu predhodno objavljeni - potpuna sloboda ponasanja i delovanja. I sto je najbolje moze se poslati 5 fotki po akvarijumu i ukupno 3 postavke po coveku. Sa 5 fotki akvarijum moze lepo da se reprezentuje, a sa 3 akvarijuma po coveku scaper sebe moze lepo predstaviti ostatku aquascaperskog sveta.

Ajde, ajde, saljite - jedinstvena prilika....
Jedino na kraju kada se konacno odlucite za to koje fotke ce ostati poslate treba da odstampate onu dozvolu za publikovanje vasih fotki(sam je sajt AGAe kreira na osnovu vaseg popunjenog upitnika) i to im rukom potpisano i skenirano ili ufotkano posaljete na Email.

Sve ovo vazi i za ostale tatatatirce-aquascapere sa foruma....Beer

Krajnji rok za slanje je 25.09.2011.
Edited by biobiofizicar on 21.09.2011 08:01

Rasta
ja sam prijavio Green volcano jos samo da odstampam dozvolu, uslikam je i posaljem....ne znam jel mogu da posaljem i neke stare postavke...mada mi je glupo Through wall Beer

biobiofizicar
Koliko me secane sluzi nigde nisam video ogranicenje da radovi moraju biti iz ovog perioda izmedju dve AGAe. Zasto ne poslati i nesto sto je recimo sa pocetka 2010. , a nije vidjeno na proslogodisnjoj AGAi

Nemoj bas da se vracas na 1941.godinu. Tada jos nisi bio toliko dobar scaper....GrinBeer

Jeca
Pih... a ja bas mislila da posaljem ovaj prabakin iz 1850-te. Grin
Jeca attached the following image:
1856aquariumfresh.png

Edited by Jeca on 23.09.2011 02:15

Rasta
Jeco znaci na prabaku si nasledila smisao za aquascaping Thumb up za prabaku Beer

biobiofizicar
Tebi je Jeco sve dozvoljeno.
Salji ovaj prabakin sa slike!!! GrinThumb up

Jeca
Poslala sam ipak Lopticu :p...bar mislim da jesam. Nije stigao nikakav potvrdni mail. Regulisala sam ono oko prava na fotografije i posle toga kliknula na done with aquascape. Je l' to okč
Edited by Jeca on 23.09.2011 22:38

biobiofizicar
nema povratnog emaila. Jedino ako si pogresno popunila odobrenje photo release (kao jaThrough wall ) zamole te za bolju kopiju. Sve do 25.09.2011. mozes jos uvek da menjas podatke, pa cak i i fotke koje si tamo uploadovala.
Jedan Applause za lopticu.

Jeca
Onda je verovatno sve ok. Thumb up

kojot
Poslao i ja nesto...

biobiofizicar
Samo takoThumb up

valisnerija
Poslato!!!!!!!!

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,681 jedinstvenih poseta