Pozz jutros mi se izleglo 14 malih white molly i sad sam trenutno odlepio od srece Jel moze neko da mi kaze jel trebaju oni da se hrane sada i sa cimeč Malci su u kotilici a zenku sam po zavrsetku odmah izbacio. Hvala unapred
ne brini druze,to su jednostavne ribice za uzgoj kao i kocenje.kote se na svakih mesec dana.sacekaj jos koji dan pa ih pusti iz kotilice u akvarijum.ako imas skalare,trihogastere nikako ih ne pustaj u akvarijum sa njima,a sto se tice hrane,ma jedu sve samo im izmrvi i hrani u manjim kolicinama jer nije im potrebno mnogo,ili uzmi neku proteinsku mini hranu
Nista ne brini molikama je glavno da su prezivele ralje svojih roditelja a posle i da ih ne hranis nadju one neku algu ili neke ostatke. Znaci hrani ih kao i ostale samo jedan deo hrane izmrvi bas na sitno (jako malo hrane) kao sto ti je rekao cirko
E ljudi imam neku proteinsku hranu,mala zrnca,kontam onda da je to dovoljno sitno pa cu probati sa tim. inace imam akvarijum tek 4 meseca pa mi je ovo sve novo sada,pokusacu veceras da nabavim digitalni pa da uslikam sve,nameravam to vec par dana da uradim Hvala obojici