Da izricito tvrdim nesto oko toga i da predstavljam to kao neku teoriju to mi nije namera. Mozda sam preterao sa tim. Ali nema veze, jednostavno pogledajte ko je u zadnjih 4-5 meseci pa i pre toga napravo akvarijume na ovom forumu i kako to izgleda... A pogledajte kakve su muke na nekim drugacijim principima. Sto puta sam rekao da od kada sam to shvatio nisam ni jedan algicid, easycarbo, h2o i ostalo stavio u svoj akvarijum.
Ne kazem da na jakom to ne moze da se uradi, eto Desetoprsti je to pokazao. Za to Dexter i postoji ona tema pa tamo moze da se pise o tome, ja sam tamo svasta napisao na vama je da oborite moju teoriju, a to nije tesko jer rekoh ja odma na pocetku ne znam ja bas nesto mnogo ali eto to sam zapazio...
Ali i ti, voleo ili ne mali protok, prosli akvarijum si isto tako napravio, na atmanu 3 ili 4č
Kasnije si pojacao mao cirkulaciju sa koralijama, pricali smo o tome u NS zadnji put. A i sada sa koralijama imas oko 6X zapremine na sat, zar neč Po meni je čak i to mnogo, ali nije to bas ono sto se prica i obicno savetuje... 10X i vise...
Mene zanima ko je jos pored ovih Nislija napravio nesto na prostorima bivse SFRJ na taj fazon, a da nije koristio ADA podlogu ili RO aparatč
Na ASW-u su me napadali kako to sto sam napisao za mai protok nije dobro. Intervju koji sam pisao mi prepravljali... Nema veze, tamo neki Garuf me spopao i sve mi objasnio, posle sam koristio pretragu i ni jedan njegov akvarijum nisam naao da je dovrenm sve je neto započeo (iako je ada aquasoil koristo...)
Zato se trudim da pisem... Inace mogu i ja po onoj staroj, da pricam kako trgovcima odgovara ne bi li prodali vise skupe podloge, RO uredjaja, algicida i ostalog... Ali nisam trgovac. I malo sam se vise raspisao al eto, mozda neko i procita osim tebe
Eto, aj pa se vidimo, pa pricamo dalje na tu temu u NS (naravno ako dodjes)
Pozdrav Edited by zander on 07.03.2011 21:27