Ovo su dve stvari koje nikako ne idu zajedno.
Ja sam upravljao vozilom, na zaledjenom delu puta sam proklizao i zbog neprilagodjene brzine sam odvalio kolima u betonsku ogradu. Igrom slucaja, teze povredjenih nije bilo.
Ja sam zadobio lakse facialne povrede a dvoje prijatelja su ne povredjeni.
Apelujem na sve ljude zdravog razuma da ne nasedaju na provokacije tipa "uzmi jos jedno ili popi sa nama..."
Nkikako ne ide jedno sa drugim pice i voznjja.
Videcu sutra kako sam prosao. Za sada cenim materijalnu stetu oko 1000eura.
Sveti Nikola pre 7 godina, sitan nocni sat. Povratak sa slave u Crnoj Bari. Znate kako je na selu: nude domacu, nude donace vino, pivo - nepopiti je uvreda.
Pre toga bio sam jos na 2 slave i ko za inat nisam, pa nisam hteo ni da liznem alkohol, po ceni da uvredim domacine - gde god sam bio.
Na povratku u Macvanskoj Mitrovici, na krivini kod pesackog mosta na Savi, auto je proklizao, i uleteo sam ljudima u dnevnu sobu.... Bogu fala zena i ja smo bili vezani. Vadili su nas pajserima, menjac je ostao na putu, ja prosao sa slomljenim nosom i kljucnom kosti (od pojasa), zena samo sa puno masnica. Auto direktno za otpad. Naguzvao se kao harmonika sve do gepeka.
Epilog price je da posto sam imao 0 alkohola i bili smo vezani krivica je pala na putare zbog neodrzavanja puta (umalo nisu izginuli i panduri kada su dolazili na uvidjaj).
Posle toga vlasnik kuce je duz puta napravio ogradu od zeleznickih sina da mu svako malo neko ne ulece u kucu.
I sinoc kada smo se vracali sa slave to je bilo jedino mesto na celom putu gde je bilo poledjeno. Neki cudan sklop glatkog asfalta, mikroklime uz Savu, rane hladovine i pravca duvanja vetrova. Ograda je naravno za ovih sedam godina dobro izubijana, ali domacini mirno spavaju.
Pouka ista kao i Markova. Vezite se (da tada nisam bio vezan strugali bi me sa zida kuce) i nepijte kada sedate za volan.