|
Wild amazon repack
|
| daweed |
Posted on 21.07.2010 22:13
|

član
|
Evo nakon zelene vode, poseckao bilje, a danas je stigla blyxa (tako da nemojte da mislite da je moja) od mr. Isnogooda i to u količini da će me biti sramota da se ikada javim ako ne uspem da je očuvam i namnoim.
Svaka čast Vladimire!!!!  
Razmiljao se da pustim gloso opet u prednjem ali mislim da bi tenelus tu lepo legao pa sam zasadio 3,4 pelcera. Ispred cevke je didiplis koji je nagrabusio tokom zelene vode.
daweed attached the following image:
|
| |
|
|
| Aquamaniac |
Posted on 21.07.2010 23:00
|

član
|
Drago nam je da si se izborio sa zelenom vodom i da se stvari u akvarijumu lagano normalizuju .
Pocasti nas sa jednom full frontal fotkom . Nekako mi se cini da je kripta zauzela centralno mesto i da ce se ostale biljke,stabljikaste pre svega,priklanjati njoj...ako me razumes .
Nabroj nam sta sve gajis unutra od biljnih vrsta i na koji nacin djubris. Pretpostavljam da je svetlo isto kao ono koje je osvatljavalo staru postavkuč

|
| |
|
|
| zander |
Posted on 22.07.2010 07:53
|

Administrator
|
Meni ovo jako lepo izgleda.
Zaboravio sam sta imas od rasvete ali obojenost celog akvarijuma mi izgleda super 
Jeste ovako sa strane gledano mozda ta kripta bas deluje da je zauzela centralno mesto pa sve vuce simetricnosti, ali mi akvarijum deluje jako zanimljiv, ne vide se bas mnogo, bar ovako sa slike, tragovi onih problema koje si imao sa njim...
Edited by zander on 22.07.2010 07:54
|
| |
|
|
| daweed |
Posted on 23.07.2010 00:08
|

član
|
Obojica ste u pravu  , kripta jeste u sredini, oduevljen sam njome. Nisam imao srca da je vadim, jer oboavam ovu njenu boju, ali sada alim to nisam, to zbod toga to aq jeste simetričan, to zbog toga to predstavlja pravu napast. Videćemo kada sve hvala bogu poraste kako će da izgleda, moda i izleti napolje.
Osvetljenje je 6*30w t8 od toga dve aquarelle, 1 kinez i 3 sylvanie 765.
Bilje je zaista u odličnom stanju i osim to je dosta otilo u visinu nikakav drugi problem nije postojao, zato je sve i orezano.
Aquamaniac frontal će biti kada sve malo poraste Biljne vrste upisujem sutra  |
| |
|
|
| darkoh |
Posted on 23.07.2010 18:11
|

član
|
Kripta je prelepa a koliko se secam dominirala je i u prethodnoj postavci. Moj savet je da prepolovis kolicinu a da je nikako ne izbacujes. Nadam se da ces opet otici u Holandiju. |
| |
|