14.06.2026 08:23
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Wild amazon repack
daweed
Evo nakon zelene vode, poseckao bilje, a danas je stigla blyxa (tako da nemojte da mislite da je moja) od mr. Isnogooda i to u količini da će me biti sramota da se ikada javim ako ne uspem da je očuvam i namnoim.
Svaka čast Vladimire!!!!Thumb upThumb upThumb up

Razmiljao se da pustim gloso opet u prednjem ali mislim da bi tenelus tu lepo legao pa sam zasadio 3,4 pelcera. Ispred cevke je didiplis koji je nagrabusio tokom zelene vode.
daweed attached the following image:
1_211.jpg

http://daweedaqua.tk
Aquamaniac
Drago nam je da si se izborio sa zelenom vodom i da se stvari u akvarijumu lagano normalizuju Thumb up .
Pocasti nas sa jednom full frontal fotkom Wink. Nekako mi se cini da je kripta zauzela centralno mesto i da ce se ostale biljke,stabljikaste pre svega,priklanjati njoj...ako me razumes Wink.
Nabroj nam sta sve gajis unutra od biljnih vrsta i na koji nacin djubris. Pretpostavljam da je svetlo isto kao ono koje je osvatljavalo staru postavkuč
Beer

zander
Meni ovo jako lepo izgleda.
Zaboravio sam sta imas od rasvete ali obojenost celog akvarijuma mi izgleda super Thumb up
Jeste ovako sa strane gledano mozda ta kripta bas deluje da je zauzela centralno mesto pa sve vuce simetricnosti, ali mi akvarijum deluje jako zanimljiv, ne vide se bas mnogo, bar ovako sa slike, tragovi onih problema koje si imao sa njim...
Edited by zander on 22.07.2010 07:54

daweed
Obojica ste u pravuThumb upThumb upThumb up, kripta jeste u sredini, oduevljen sam njome. Nisam imao srca da je vadim, jer oboavam ovu njenu boju, ali sada alim to nisam, to zbod toga to aq jeste simetričan, to zbog toga to predstavlja pravu napast. Videćemo kada sve hvala bogu poraste kako će da izgleda, moda i izleti napolje.Beer

Osvetljenje je 6*30w t8 od toga dve aquarelle, 1 kinez i 3 sylvanie 765.

Bilje je zaista u odličnom stanju i osim to je dosta otilo u visinu nikakav drugi problem nije postojao, zato je sve i orezano.Thumb up
Aquamaniac frontal će biti kada sve malo porasteThumb up Biljne vrste upisujem sutraThumb upBeer

http://daweedaqua.tk
darkoh
Kripta je prelepa a koliko se secam dominirala je i u prethodnoj postavci. Moj savet je da prepolovis kolicinu a da je nikako ne izbacujes. Nadam se da ces opet otici u Holandiju.Wink

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,720 jedinstvenih poseta