14.06.2026 08:22
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Druenje u NS - izvetaj
biobiofizicar
Dodje i taj dan, bi i prodje...
Evo ja ću početi, a ostali će se sigurno nadovezati.
Imopzantan skup začinjen obiljem mini dogadjaja i deavanja.
Brojnost maksimalna u odnosu na sve predhodne skupove. Moemo reći i internacionalnog karaktera, ma da smo se divno razumeli i bez upotrebe anglo-sakonskih jezikaGrin.
Ja fotke nemam -celo veče sam drao mikrofon, ali ima ih koji su prilično kljocali, pa će uskoro slediti dokazni materijal...
Usput sam odradio (nadam se časno i poteno) obavezu mita i korupcije, pa sada moete sa naslovne da skidate onu Drvuljagu i stavite neki akvarijum koji je to mesto i zasluio...
Ponuda salate u razmeni nikada nije bila veća i bogatija, a po prvi put na meniju se naao i kompletan spektar ive hrane (dafnije, mikrocrvi, grindali, ehitreje,...).
Vrhunac večeri bila je modna revija manekena pivskih stomaka i pivski zamućenih pogleda.
Bilo je tu jo mnogo čega, donacija, dogovora, zafrkancije, stručne razmene miljenja,...
Tvrdo jezgro je na kraju u sitan sat tekog srca napustilo kafanu i punog srca, pune beike i punih kesa uputilo se nazad svojim staklima i domovina.
ja u ovaj nedeljni kasni sat zapoeh izvetaj, a drugi će sigurno nastaviti čim otresu mamurluk i posade biljne akvizicije od sinoć...

BeerCoolGrin

krcko
Jedna iz mog vidnog polja.
Svi članovi Foruma, kome se svidelo a, i kome nije, koji do sada nisu bili na ovakvim druenjima, nemojte se ustruavat da ovakve skupove organizujete i kod Vas. Odaberite termin, rezerviite prostor i eto Nas sa svih strana. Pozdrav
krcko attached the following image:
1_198.jpg

Edited by krcko on 30.05.2010 14:01

http://www.adsrs.org/
Anboy
Moja malenkost je u toj beloj majci Grin Na okupljanju je bilo jako, jako dobro i gledacu da ne propustam neka naredna okupljanja. Veliki pozdrav svima Beer

P.s. E da zaboravih da pohvalim organizatore i domacine, ekipu iz Novog Sada. Svaka cast momci Thumb up
Edited by Anboy on 30.05.2010 15:09

krcko
Malo poziranja pred kamerom
krcko attached the following image:
3_100.jpg

http://www.adsrs.org/
el_stupido
Lep skup, prijatna atmosfera, dobra organizacija, dobri ljudi, dobri i kvalitetni donatori...za svako sledece druzenje ja sam za i hvala dexteru i anboyu na donacijama

sejn
Lep skup,hvala i donatorimaThumb up

Nikola 1970
da krenem redom hvala svim donatorima da ne nabrajam dexter, sejn
anboy ....... itd.
Okupljanje je bilo super drago mi je da sam upoznao na tako malom mjestu toliko kvalitetnih ljudi.

posebna zahvala organizatorima i domaćinima sarafcigeru i zenderu .

Puno pozdrava pa se vidimo oko 10.06. tada dolazim do vojvodine .ApplauseApplauseApplauseBeerNo no

kgakva
Dajte ljudi te slikeBeer

http://www.svetakvaristike.com/
dexter
Pa ovako....

Posle dobre koncetracije Paleoglodita i furiozne jurnjave kroz prazan Beograd stigoh oko pola petice na gajbu, sto bi se moglo reci da je okupljanje proteklo veoma dobro kad se toliko zaginulo.

Malo je falilo da resim moj problem u Novom Sadu ali....... Grin

Zahvaljujem se svima koje sam otkinuo za neko pelcerce, a posebno Katjusi i Branetu na pozamasnim donacijama.

Klopa na nivou, vina, piva i ostalih maligana u pozamasnoj kolicini, isto tako i pozamasan broj CIKLIDASA koji blago prelaze u biljojede Grin

Sve u svemu okupljnje za prepricavanje i gledanje na fotkama koje se nadam da ce neko u skorije vreme da okaci.
Edited by dexter on 30.05.2010 20:23

www.aquaplants.org
Rasta
Meni je nazalalost proleteo dan, tako je uvek kad je dobra atmosfera i drustvo Thumb up hvala svima sto su dosli i hvala na donacijama posebno gosn Krcku na filteru i Dexu na zivuljkama Thumb up a da ne zaboravimo ispunjnje obecanja sa Biobiove strane Beer i sto mi pokupi sav microsorum ispred nosa (samo se salim naravno) GrinWink

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
isnogood
Meni je nazalalost proleteo dan

Zato ostanes i noc Cool

Sjajno provedena subota, uz dosta smeha, a sto mi je bilo potrebno posle gomile mucnih radnih dana. Ko nije dosao - ne zna sta je propustio Shock Jedino bi se sa Kojotom menjao. On je imao odlican razlog da ne dodje Wink

Beer

Santorini
Posto nisam slikao mogu samo jedno reci:hvala dex..
(Biobio-trce jarici u novom toruWink)

zander
Dok ne stignu one prave slike evo da vidite kako jedan majstor aquafotgrafije slika, ovo je na PaleoSAUR uslikao CoolGrin

Posle onog restorana, gde je bilo okupljanje otili smo peke do najblie kafane i tamo nastavili Beer ovo je bio sam kraj okupljanja Wink
S'leva na desno: Veriu, Isnogood, Dexter, Zander, ZoSo
zander attached the following image:
sl2.jpg

daweed
Jaooo, kako mi je krivo to nisam bio sa vama....SadSadSadSad

http://daweedaqua.tk
Shone Pa
img88.imageshack.us/img88/8824/picture149x.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrav svima !

kojot
Boze, pojescu se ziv !!!Through wall

Ovo je ujedno i javno izvinjenje, ali ipak ulazak u sopstveni stan je bar kod moje zene bio prioritet....Pogotovu Dexu, jer mu se nisam javio u subotu, Arcusu jer mu nisam poslao Proserpinacu i celoj ekipi iz N.S. jer se vec dugo nismo videli uzivo, Katjusi i Branetu jer su vec poceli da nedostaju.

Vidim da je bilo super i nadam se uskoro novom druzenju, jer vidim da nam ide od ruke Beer

drlessa
Eto, rekoe nama dovoljno svetla za slikanje pa sam ja, kad je shone slikao, stao pored njega da bi se sunčevi zraci odbili o moju svee ispoliranu glavu i eto ga!!!

Malo sam previe zračio pa su momci u belim majcama malo "naglaeni"...sledeći put cu malo slabiji glanc da odradim i biće sve ok! Grin Grin Grin

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
katjusa
Pozdrav drugovi i hvala na prijatnom druenju. Posebna hvala organizatorima, Veriu na gostoljubju i Drlessi za ribice. Za sad samo par fotki, ostale, kad stignem kuci.

www.shrani.si/t/2E/pK/Tf44yRH/dsc9832.jpg

www.shrani.si/t/18/jX/4IrbANIw/dsc9830.jpg

www.shrani.si/t/2v/Fh/2lMoYqZA/dsc9825.jpg

www.shrani.si/t/3m/119/3ZC9UUzO/dsc9818.jpg

LP Katjua

kojot
Jos sto su dobre zadnje dve.
BravoApplause

Arcus
Bravo za fotke Applause
Bilo je odlično Beer

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,715 jedinstvenih poseta