Da ne bismo vise kvarili temu,po obecanju katjuse cu dobiti pravi M. mattogrossense,pa cemo uporediti . Ne iskljucujem mogucnost ljudske greske,odnosno zamene kartica ili cega vec,tako da cu Vam se rado prikljuciti u zalbi .
Posle Katjusinog posta u ovoj temi, ostatak nema veze sa IAPLC, pa je jednostavnije sve ovo obrisati a, o zameni kartica... ipak ne pričamo o prodavnicama u Srbiji, i nema sumnje da su svi pravi, kao i onaj koji sam Ti poslao. Pozdrav
Edited by krcko on 28.10.2010 22:16
Pobednicki akvarijum mi se svidja, jer je uradjen bez greske, sa velikom dozom perfekcionizma, ali mi lici na postavku koja je napravljena samo za slikanje i onda ide rasturanje. Nekako je uvodjenjem nature stila postalo sve podredjeno iskljucivo vizuelnom efektu, a akvaristika postala sredstvo za postizanje konacnog cilja-lepe fotografije.
Nama obicnim smrtnicima jedino preostaje da se divimo prelepim radovima vrhunskih aquascapera i bolujemo, jer nikad tako nesto necemo imati u svom domu, bar ne na duze staze.
Zanima me koje drvo je korisceno u ovom akvarijumu, ako neko iskopa imformaciju, neka je podeli sa nama.
Moj favorit, kao i kod vecine vas je akvarijum br.4, a svidjaju mi se 6,7,11,14,16,22,24,27...
Primetila sam da poslednjih, 2-3 godine unazad budu vrlo visoko kotirani akvarijumi sa velikom kolicinom mahovine. Zato savet svim ucesnicima sa ovih prostora, trpajte mahovinu do iznemoglosti.
Katjusinim akvarijumom sam odusevljena i vec duze vreme je za mene akvarijum br. 1 sa ovih prostora i zaista mi je zao sto nije usao bar medju prvih 100. Ali u svakom slucaju cestitke , na ionako visokom plasmanu.
Takodje, cestitke svim nasim ucesnicima. Generalno smo pokazali da i mi konja za trku imamo i iz godine u godinu je sve vise takmicara sa nasih prostora. Raduje me ta cinjenica i nadam se da ce se taj trend i u buducnosti nastaviti.