Pet sop radnja je skromna, centralna takodje mala ali solidno opremljena. Ponesto od tehnike i hemije sto se ne moze naci kod nas izbor riba solidan tek ponesto vise - posebno Coridorasi vise vrsta koji su iz neznanih razloga u poslednje vreme utanjili u nasim domacim radnjama....
Biljke nula - nema ih
Cene slicne.
Najavljuju da ce uskoro imati dosta varijanti nekih Italijanskih CO2 sistema (navodno povoljno)
Ko je u prolazu neka svrati
Ja pazario:
Water plantCO2 mini difuzor 9eur
Krive duge makaze istog proizvodjaca 18eur
Ovo dvoje tek da se castim
"Jebo" kuler 6 ventilatora u kucistu, rade na 12V za hladjenje akvarijuma od oko 250 lit (2 do 4celz spusta temperaturu) sa nosacem za podesavanje nagiba koji idealno lezi na mojim Juwelima 50ak eura. Ona prva rec je naziv proizvodjaca
Moram da oladim biotop posto mi koleginice na poslu ne dozvoljavaju klimu...
Mozda nisi bio na spratu i u dodatnim prostorijama gde drze akvarijume sa morskom vodom i zivim kamenjem, cim ti je tako mala radnja
Biljke inace dobijaju periodicno. Ribe se mogu naruciti kod njih ako znas kada ces ici. Hoces li ici ponovo u neko dogledno vremeč Ja sam zainteresovan za neke stvari odatle. Jesi li zapamtio sta imaju od patuljastih ciklidač
Nema greske obisao sam sve - meni deluje kao simpaticna radnjica, ali ipak radnjica, ali svakako je napucana robom do vrha...
Video sam da ima ciklida, ali kako sam tanak sa njima tesko da mogu da ti kazem koji su sve u ponudi. Na par stvari sam video da pise "Zoran" , pa i na ADA podlogama, sto verovatno znaci da ce on (BZORAN) uskoro ici tamo po naruceno