Akvarijum izgleda vrlo uredno i zdravo i bice jos lepsi kada odradis ono sto imas u planu .
Da li si izbacila svu Blyxu ili si je samo redukovalač Prelepo je izgledala na levoj strani .
Kada se pojavila CB,da li si testirala voduč Ako jesi,mozes li nam reci parametreč
edison je napisao:
Da li uspev da je ubuni tako, ili se iri kao puzavica u irinu
Pokusavam, ali kako izgleda, nece ona da me slusa
Aquamaniac je napisao:
Da li si izbacila svu Blyxu ili si je samo redukovalač Prelepo je izgledala na levoj strani .
Blyxa je isplivala ali ima je jos, i vidi se malo, treba da poraste
Aquamaniac je napisao:
Kada se pojavila CB,da li si testirala voduč Ako jesi,mozes li nam reci parametreč
Jesam, NO3 = 0ppm, PO4 =3 ppm i vise
Priznajem, ne testiram redovno, tek kad nesto ne valja, vise puta mi se desilo, da sam dobila potpuno razlicite rezultate testiranjem sa JBL, Salifert ili Tropic Marin testerima
He he, sigurno si gledao cirkulaciju
Inace ovaj snimak je uradjen sa D90 (objektiv Tamron 17-50mm) u svrhu, da se igram (ucim) sa Adobe Premierom, a WB na aparatu nije bio podesen kako bi trebalo, pa su boje suvise ubijene.
Sutra (ako bude vremena) cu i onaj pogostemon, da trimam, da prati liniju diagonale, pa da vidimo, kako ce sve da ispadne
Inace akvarijum radi bez ikakvih problema, jedini je u tome, da kad sve ide OK, meni se svidja i čekam, čekam, ... dok nije kasno
Ali nema veze, meni se svidja, biljke i ribe su OK i to je za mene najbitnije Pa i izgleda puno bolje nego na fotkama, nikako da ga uslikam, kao to bi trebalo
Uh, kako mu lepo stoji ona crvena boja, prepuna iskrica u čai . Dobro si ovo rasčistila, da i ribe dođu do malo svetla, sada su mi se malo Denisoni sakrili, ili je takav trenutakč Pozdrav
snimak i slike su odlicne, akvarijum izgleda prelepo, ima puno interesantnih detalja, zanimljiva kombinacija riba i biljaka... ne deluje previse osvetljeno i napadno, vec odaje smirujuci utisak prirode gde sve funkcionise u najboljem redu
Pa da se vidi i kod mog akvarijuma, to se dogodi, kad je akvarijum preputen samom sebi. Skoro. Jedino CO2 dodajem redovno i tu i tamo nesto po malo djubrim. Prije ove fotke morala sam nekih 5 litara V.nane da izvadim, inace ne bi se videlo nita. Sve ribe su ovde od samog pocetka mojeg aqua puta, znači punih 6 godina.
Necu ga rasturiti, ali cu samo malo redukovati biljke, da napravim malo mesta ribama za plivanje.
Evo fotke:
Velika litraza i puno biljaka su garant stabilnosti sistema. Istina da Valisnerija sa kriptama pocne da dominira i da se sire i ka prednjem staklu, ali nista strasno malo ili malo vise redukovanja i sve se brzo vrati u normalu.
I dalje dobar i oku privlacan.
Vidim i da su ribe u medjuvremenu malo porasle...