14.06.2026 08:26
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Aquanubis okupljanje 21.5.2011
Thalassoma
Nema tu sta da se prica tj. pise. Jedna fotka govori 1000 reci zar ne.
Na prvim fotkama vidite pripadnike MBA sekte. Ovaj... Sekcije.
Nije nas bilo mnogo ali smo se dobro organizovali. Svako je radio ono sto je najbolje znao a ja sam jos jednom dokazao da je za dobar skejp potrebno imati brze noge;-) I pored toga sto je Bio_bio imao prilicnih problema sa zubima, uspeo je da ostane na nivou zadatka i da sa Krckom "skrcka" pobednicki skejp.
Sto se tice ostalog. Paaaaa, Slovenija je jedna uzasno ruzna zemlja sa zagadjenim vodotokovima, prljavim planinama, neljubaznim i lenjim stanovnistvom. Sve u svemu uzas jedan!
Pokusaj domacina da nas ubije hranom im nije uspeo iako je bilo skroz blizu toga jer je krenulo kao u Banatu:
Na pocetku rostilj i salata. Kada se to pojelo, "bacili" su na rostilj i plocu pastrmke koje su se takodje skoro sve pojele. Onda smo malo prezalogajili torte, kolace i tresnje dok smo cekali jednog "aquanubistu" koji je veoma diskretno iz auta izneo peceno prase!!! I tako... Udarismo junacki na prase uz svo ono pice koje nas je inspirisalo za skejlp.
Posle "takmicenja" domacini su ponovo dodali malo cumura i krenuli opet da rostiljaju tako da bukvalno nismo mogli da usta otvorimo koliko je hrane bilo.
I sve to sjajno organizovano.
Ja sam sa porodicom bio smesten kod Moto-a kojem nije bilo dovoljno da nas primi na spavanje vec je i napunio frizider hranom da slucajno ne bismo "kalirali" u Dezeli.
Uz to, trudili su se da nam pokazu sto vise znamenitosti pre i posle samog skupa tako da je sve bilo predivno!
Zaista jedan izuzetan vikend koji se sigurno nece tako lako zaboraviti.
Osim ogromnog HVALA domacinu, NE VEM (ne znam) sta bih drugo mogao da kazem. Mozda eventualno:
SLOVENCI SVAKA CAST!!!!!

www.njivice.co.rs
Proba
Da li je u planu neko skorije okupljanje u Beograduč I da li pocetnici mogu docič

Jovan
Pocetnici ne mogu doci na svoju ruku! Na okupljanje moraju da ponesu potrvdu da nisi osudjivani, otisak zuba, licnu kartu, drzavljanstvo, overenu sanitarnu knjizicu, sliku akvarijuma i za njih aranzman kosta 3 puta vise nego za ove profesionalce WinkCool Beer

krcko
Za okupljanja početnika nema, moe biti samo onih koji dolaze prvi put. A gde i kada će biti sledeće, je posebna tema.
Edit: jo i nekoliko detalja www.aquanubis.com...31-75.html
Pozdrav
Edited by krcko on 23.05.2011 23:16

http://www.adsrs.org/
Pejc
ta reći... Bravo Applause

biobiofizicar
Proba je napisao:
Da li je u planu neko skorije okupljanje u Beograduč I da li pocetnici mogu docič

Jovan se naravno malo sali. Okupljanja su najbolji nacin da pocetnici i novopridosli clanovi upoznaju ostale, saznaju dosta i dodju do razlicitih biljaka i sto pre udju u krug zagrizenih mokrih bastovana. Nesto se svakako uskoro planira.
Beer

Posle ove fotke koju je postavila Cikalola potpuno je prirodan i sledeci korak
www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/_5203351_resize.jpg

A evo kako ja "malo otecenog zuba" malo mastam (predhodna fotka) o kupanju u onom predivnomApplauseThumb up moru koje su mi pokazali u Sloveniji Grin. Doduse nisu me pustili u akvarijum ali sam se malo poigrao u sobi iza akvarijuma koja je cela napucana tehnikom, sumpovima i hemijom....
biobiofizicar attached the following image:
dsc01216aq.jpg

Edited by biobiofizicar on 24.05.2011 18:16

paleoglodit
Dobre ti ove dve zanje fotke. Delujes ko da si rodom sa koralnog sprudaGrinCoolApplause

Jovan
GrinGrinGrin Odlicna ideja za fotografiju gosn Bio, jos da je bila pri ruci maska za ronjenje! ApplauseApplause A akvarijum je stvarno boli glava, znaci kao da je neko otkinuo deo grebena i ubacio u akvarijum!Beer

krcko
Maska i peraja su mu odmah bili ponuđeni, bez brige Jovane, nije falilo ba nita dok smo bili među Tim prekrasnim Akvaristima. Pozdrav

darkoh
Rece neko da fotke govore umesto reci a ja se u potpunosti slazem i drzim palceve da se ovako nesto ponovi. Jos jednom ApplauseBeer
Edited by darkoh on 24.05.2011 20:38

krcko
Za mene će postati redovno, sve dok budem mogao ići. Pozdrav

moto
Da se i ja javim u ovoj temi...
Iako je ovaj susret vec proslost, nadam se, da nece tako brzo pasti u zaborav. Kod mene sigurno nece. Bili ste sijajni sto ste dosli u posetu. Thumb up
Ocekujem, da ce biti sledece godine vasa delegacija jos stevilnija.WinkBeer

I moram da vratim lopticu na ovaj komentar:
Thalassoma je napisao:
Sto se tice ostalog. Paaaaa, Slovenija je jedna uzasno ruzna zemlja sa zagadjenim vodotokovima, prljavim planinama, neljubaznim i lenjim stanovnistvom. Sve u svemu uzas jedan!

A zasto je onda tvoj sin plakao "Ne kuci, ne kuci..." kad ste se pakovalič Da ga nisi strpao i vezao u auto, on bi ostao u toj uzasno ruznoj zemlji. A posto svi znamo da su deca nevina i iskrena... hmmm... NE VEM (ne znam).:pGrin

Thalassoma
moto je napisao:
A zasto je onda tvoj sin plakao "Ne kuci, ne kuci..." kad ste se pakovalič Da ga nisi strpao i vezao u auto, on bi ostao u toj uzasno ruznoj zemlji. A posto svi znamo da su deca nevina i iskrena... hmmm... NE VEM (ne znam).:pGrin

Ma, dobro sto je plakao i nije hteo kuci (to mu je redovni scenario) nego je jos nekoliko dana posle posete Sloveniji tj. vama, govorio "GREMO";-))

www.njivice.co.rs
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,728 jedinstvenih poseta