14.06.2026 04:53
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: STANOVNICI BILJNIH AKVARIJUMA » Ribe
 Print Thread
Mikrogeophagus ramirezi
dexter
klincha je napisao:
Mislim da i fotosop ima malo udela u ovome Wink

Mislim da nema,tj znam.

Uh,ima,ali samo da se smanji slika,izvinjavam se.Grin
Edited by dexter on 08.11.2009 10:40

www.aquaplants.org
isnogood
Dexter zna da koristi opremu koju poseduje. Thumb up

i33.tinypic.com/33l2hx4.jpg

Ovo je Photoshop.
isnogood attached the following image:
33l2hx4.jpg

paleoglodit
klincha je napisao:
Mislim da i fotosop ima malo udela u ovome Wink

To smo vec rekli da ako slika ne valja nema tog fotoshopa da je sredi.Moze samo da je spasi donekle.
Slike moraju biti u startu ok da bi bile ovakve.Wink
Edited by paleoglodit on 08.11.2009 06:18

biobiofizicar
Mali OFF :
Isnooogoooode uspeo si da prevaris server i da ubacis 2 slike u jednu poruku. Kakoč Moze li i vise od dve.
Edited by dexter on 08.11.2009 10:37

dexter
biobiofizicar je napisao:
Mali OFF :
Isnooogoooode uspeo si da prevaris server i da ubacis 2 slike u jednu poruku. Kakoč Moze li i vise od dve.

Nema prevare.Postavis sliku na neki host i postujes je ovde,a drugu normalno upload-uje na sajt.
Moze koliko hoces slika da ubacis u post,ali moras da ih postavis na net,pa onda linkujes na sajt.
Edited by dexter on 08.11.2009 10:39

www.aquaplants.org
Coa
.
Coa attached the following image:
coaram1.jpg

Edited by photoivek on 29.11.2009 00:53

Coa
.
Coa attached the following image:
coaram2.jpg

Edited by photoivek on 29.11.2009 00:53

ZoSo
Jel ima anse da kozice opstanu sa njima u akvarijumu , da li neko ima iskustva sa takvom kombinacijom č
Edited by ZoSo on 26.11.2009 21:36

nene
Ja sam imao brdo kozica koje se nisu nikoga bojale i uvek su bile u gomilama u prednjem planu. Od kada sam ubacio Ramireze ne ponasaju se vise tako vec begaju i kriju se jako (mislim da je izvesna kolicina platila glavom iako imam jakoo ubiljen aq). i sada ja po nekad vidim po koju ali samo one najvece. Dal su male zavrsile kao hrana ili se uspesno kriju u djungli nisam siguran
Pozz Nene

biobiofizicar
Bas sam danas gledao ove Coa-ine ramove sa velikim kozicama koje im se setaju ispred nosa i nista, ali doduse u tom akvarijumu nisam video male kozice.....

ZoSo
Hvala drugari dosta ste pomogli , moj zaključak je da jedino sa Amano kozicama , i to moda Grin Thumb up

Coa
Pa kako to da ne vidite ni jednu od stotine malih Cool Ok, bas cu da vam pokazem kako male koze setaju ispred nosa velikih, ako nema barem 500 koza sa viejitama i ramirezima, onda sve bataljujem Cool

ZoSo
Coa je napisao:
Pa kako to da ne vidite ni jednu od stotine malih Cool Ok, bas cu da vam pokazem kako male koze setaju ispred nosa velikih, ako nema barem 500 koza sa viejitama i ramirezima, onda sve bataljujem Cool

Jbg. , pa jel to znači da moe Through wall

Coa
Sve se moe kad se hoće, barate, ali kod mene imas mikrosorum od bar 1000 - 2000 listova, 2 kg mahovine, sumu od anubiasa nane petit, bolbitisa, tepih od c.parve i e.tenellusa, kamenja, 4-5 sunkenroota, panjinu od 90cm i 20kg sa supljinama... Mislim ne pisem ti ovo da bih se kudio sta sve tu ima, nego da u takvom uredjenju na takvu litrau moe, ako ih stavi na golo staklo sa kozicama, ne moe.

biobiofizicar
Pa zato malce nisam ni video jer su bili sakriveni u svoj toj dzungli, ali da su vece neocaridine bezobrazno paradirale ramovima ispred nosa i to potpuno na otvorenom to potvrdjujem. Nisu cak ni hodale po dekoraciji nego su im plivale na 2 cm ispred glave... i tako vise puta za vreme mog beskonacnog bitisanja u njegovom aqua vilajetu i smaranja gosn Coa-e
Edited by biobiofizicar on 27.11.2009 17:51

paleoglodit
Sve je to kao kod Kojota gde se skalar povremeno pocastiWink

drlessa
Dakle, koliko sam skontao, one mogu ali zapravo i ne mogu sa njima.

Bolje ih je onda ne drati sa njima nego da ih ima a one su ti sakrivene negde po akvarijumu i moe ponekad videti samo "jače" primerke...

Govorim o onim sretnim koji nisu poćopani od strane Ramirezi ekipe...

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
Santorini
Kod mene su ih popapali.Mislim da je varijanta povremeno dodavanje sveze kozije krvi(kozice prim.prev.).Kad ih ima puno ne mogu ih sve pohvatati.Grin

i ja planiram kozicarijum zbog njih.

Petra
Prelepi ramirezi! Bata 44 samo pohvale za iste, ni Coa-ini ne zaostaju! Wink

Coa
Ja se izvinjavam, to nisu moji ramirezi, to su ramirezi Svete Hamovica koji su u mom akvarijumu na cuvanju, To sto ih ja cuvam cirka 2 godine ne znaci moje vlasnistvo na njima. Pa valjda i vrapci na grani znaju da su ramirezi koje ima Sveta Hamovic najbolji u Srbiji. Kad odem kod njega i pogledam ovo sa slike, pomislim: "Uh, kako sam upropastio ribu" CoolCoolCool
Edited by Coa on 28.11.2009 00:15

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,903 jedinstvenih poseta