14.06.2026 09:18
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Gjuro - predstavljanje akvarijuma
Gjuro
Rasta je napisao:
Ohoho pa lepo bogami Thumb up mozda samo da putić kako ide napred jos malo prosiris ka levoj strani...imaces bolji osecaj dubine Wink inace mnooogo bolje...samo da se popuni!
Urageno putic prosiren Thumb up

Gjuro
Nekako me muci levi zadnji cosak ,nikako da Rotala macrandra dobije svoju lepotu t.e taman podze lepo i tad pocnu vrhovi da se nekako deformiraju. Izgubijo sam volju za nju mislim da je zamenim sa drugom biljkom alii probacu jos malo.
Pa moze neki savet kako da je spasim.
Gjuro attached the following image:
11_16.jpg

Gjuro
.
Gjuro attached the following image:
222.jpg

Edited by Gjuro on 30.12.2009 22:40

zander
Ovo je dosta lepo urađeno samo je teta to nije malo bolje fotografisan akvarijum. Sigurno ti smeta svetlo od MH kada slikas...
Pogledaj na primer ovaj link sa cau aqua, prvi link Aqua Photography moda ti malo pomogne, ili nekom drugom kod fotografisanja akvarijuma.
Ako bude imao vremena a i ako te to interesuje isprobaj Thumb up

kojot
Vrlo dobro!!!!Applause
Lepo bi legao neki Pogostemon h. ili Tenelus izmedju Glosse i zadnjeg delaSmile

kojot
Sad kad malo bilje pogledam MIcrosorum "narow" bi po obliku lista bio pun pogodakThumb up

krcko
Za macrandru je potrebno zadovoljiti sijaset uslova . Podloga treba da je zasnovana na lateritu i vulkanitu , voda izuzetno mekana , direktno izloena osvetljenju , koje treba biti preko 1 W/l , koncentracija Fe 0,1 mg/l , kalijum obavezan , svi mikroelementi u visokom procentu , a za intenzivnu crvenu boju listova niski nivoi nitrata , prisustvo mnogih hemijskih jedinjenja , lekova i soli joj smeta , propada brzo u tvrdoj vodi , temperatura 22-28 , dovoljne količine CO2 ... Pozdrav

http://www.adsrs.org/
grujanic87
Uh kakav napredak Applause Svaka cast Thumb up Jos samo malo da poradis na nekim sitnicama i bice vrh!!!Ne bi bilo lose da te grane malo dodju do izrazaja,da ne budu tako zatrpane Wink
BeerBeerBeer

daweed
Marcandra ako ne uspe menjaj je nekom drugom izrazito crvenom biljkom, na tebi je izbor. Tenelus ako dobro vidim jos malo zgusni, Od auree napravi lep zbunic, putic gde jeste neka i ostane ovakav. Jedino desni ugao ne znam kako da uradis da bude lepsi. I akvarijum ce bitiThumb upThumb upThumb upThumb upThumb upThumb upThumb up
A i sada je vrh.ApplauseApplause
Vidim da ce do februara jos jedan nas clan ici na takmicenje.

http://daweedaqua.tk
Gjuro
Hvala svima na kritikama i bas mi je zadovoljstvo kad dobijem pozitivnih kritika ali steta sto ovaj aq nikad nece dobiti krajan izgled Sad jer za koj dan polazim na posao koji ce me od kuce odvojiti na nekoliko godina Sad.
Pa tako da hocu da vas pozdravim i da vam se zahvalim na lepo druzenje.
Pozdrav svima.

zander
Nadam se da ćemo biti ovde kada se vrati sa tog posla, pa nas pronađi Thumb up
Inače Sad
Nadam se da si smislio neto kako da pokupi kalendare... Bilo bi lepo da ti je NS usput do posla pa da navrati Beer
Pozdrav Thumb up

Kum 1229
E steta Gjuro,bas si dobro napredovao Thumb up. Ali smatram da tamo gde odlazis ima mesta za jos veci napredak u smislu zivota,tako da uvek ima vremena i prostora za akvaristiku,mi smo tu,a ti se javi kada mozes. Ziveli i uzivaj u zivotu Beer Thumb up

isnogood
Kao sto Kum rece.... da ne ponavljam.
Svako dobro i BeerBeer

prcomkd
pa gde ces prijatelju , sedi tu .... salim se, svako dobro i daj da se vidimo pre nego sto krenes , Beer

www.mkreef.com
kojot
Svaki je rastanak tezak Sad
Da te prati sreca kud god da si posao, a par godina je mnogo, nabavices ti i tamo akvarijum, pa onda sto pre na forum!!!

Mi cemo biti ovdeThumb up

Svako dobro!!!

dexter
Pozdrav i svako dobro.....nadam se da ces uzivati u poslu kao sto uzivas u akvarijumu.

www.aquaplants.org
biobiofizicar
Sve najbolje. Net je planetarni fenomen. Gde god da si i mi smo tu udaljeni samo par klikova misem....Beer

krcko
Srećno Gjuro ! Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Gjuro
biobiofizicar je napisao:
Sve najbolje. Net je planetarni fenomen. Gde god da si i mi smo tu udaljeni samo par klikova misem....Beer
Pa da takoje samo gde ja idem jedva da ima i uslova za zivot a za net moze da se kaze lutrija Through wall. Ali kad bih dobijo na lutriju poseticuvas Thumb up.
Pozdrav jos jednom.

zander
Pa da takoje samo gde ja idem jedva da ima i uslova za zivot a za net moze da se kaze lutrija

Otkri nam tajnu gde si se uputioč Smile Sad kad su neke tropske oblasti... Wink

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,789 jedinstvenih poseta