14.06.2026 07:10
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
109 litara - Zander
Green samurai
Slika ne moe da dočara lepotu ovog akvarijuma,ovo treba da se vidi uivo.Bane svaka ti častApplause.
Pozdrav

zander
Evo jos malo slika...
Slazem se BioBio, nego mislim da mi je ovaj akvarijum malo izmakao kontroli. Ne sredjujem nista posebno, raste sve kako hoce i tako i izgleda, malo neuredno ali meni je OK. Koliko ga odrzavam jos dobro i izgleda Wink
Hvala GreenSamurai Thumb up
lh6.googleusercontent.com/-TrXS7yn8Z9Q/UzHNlQIiNoI/AAAAAAAABlw/x3_OHAClcKE/w1143-h762-no/12.jpg
lh6.googleusercontent.com/-NlDMqSNmtH8/UzHNmEVZGUI/AAAAAAAABl0/d6tcjdyFtps/w1143-h762-no/13.jpg
lh4.googleusercontent.com/-i4xXz-Sf6Is/UzHNmUpUikI/AAAAAAAABmA/8rAZsO-4iks/w1134-h713-no/14.jpg
lh6.googleusercontent.com/-yLE4yrxu59I/UzHNneNgOeI/AAAAAAAABmE/3ZyIdcCONrY/w1143-h762-no/15.jpg
lh3.googleusercontent.com/-dN1DuWz2iEI/UzHNoJgSRzI/AAAAAAAABmM/xCdbsV5_2jA/w979-h762-no/16.jpg

Pepi21
Super mi izgleda ova mala đunglica!Thumb up

Vlada991
Prelepa dzungla, verujem da je jako interesantna ribama i vlasniku. Applause

Aquamaniac
Uz par poteza ovo moze da izgleda odlicno...da se sve bazira oko panja,da se oslobodi levo od njega Thumb up.
Koja je to kripta? Bas izgleda zanimljivo!

kisleon
Da imam ovakav akvarijum, dnevno bi pravio antistres terapiu. Super je, ba umirujuće deluje. Jo samo parva malo da naraste. Ona grana kod izlaznog creva od filtera jel to ima neku svrhu ili je deo uređenja?

zander
@Kisleon, ta grana je samo deo tog panja, nema nikakvu vise ulogu. Akvarijum se nalazi pored TV-a, pa dok gledam reklame na Tv-u, kad mi ubace neki film tako ponekad u reklame onda iskoristim malo da gledam akvarijum Wink
Dobro dodje za antistres terapiju Thumb upSmile

@Aquamaniac, ne znam tacno na koju kriptu mislis verovatno na ovu uz bocno staklo, to je neka cryptocorina sto mi je Katjusa donela pre nekih godinu dana mozda. Sad bi morao da potrazim tacan naziv... Mislim da je Cryptocoryne petchii 'pink', uglavnom znam da je radi italijanski Anubias, nisam 100% siguran za naziv...
A ova velika je Cryptocoryne crispatula var. balansae 'bronze'

Ne verujem da cu ja tu jos nesto sredjivati, ako budem imao vremena jedino o cemu razmisljam je nesto novo.

Hvala svima na komentarima Beer

kisleon
Na malom ekranu izgledalo mi je kao da je ta grana neka odvojena grančica zakačena za odvodno crevo, sad tek vidim ta je to.

Aquamaniac
Izvinjavam se,nisam bio precizan...na kriptu u pozadini sam mislio...pretpostavio sam da je Cryptocoryne crispatula var. balansae 'bronze',ali rekoh da pitam...odlicno izgleda Thumb up

Dragan Kinez
Ako ti treba mogu da ti je poaljem to je prava napast kada se prihvati u akvarijumu.

"Dve stvari na svetu su beskrajne. Ljudska glupost
zander
Bas prava napast, raste vrlo brzo a lepo izgleda, za neki veci akvarijum od ovog mog je Thumb up Nju sam od DraganaKineza dobio, punu kesu... Wink

Aquamaniac
A mislio sam da su sve Kripte spororastuce Smile.
Jedna od zelja mi je da sutra,kada obaveze malo jace pritisnu,odradim jedan neradnicki akvarijum sa Mikrosorumima,Nanama i Kriptama,uglavnom,a bas ova Kripta bi bila idealna da sa ovim crvenim nijansama razbije monotoniju zelenog...naravno,uz neizbezne,u tom slucaju,divlje Skalare Yummy

Dragan Kinez
Ta braon boja je karakteristična za mlade listove kasnije menjaju boju u zelenu tako se bar kod mene ponaala.
Ja sam je pre par godina nabavio od Rastamana iz HR.

"Dve stvari na svetu su beskrajne. Ljudska glupost
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,515 jedinstvenih poseta