Sto kaze Veriu neki sasvim novi trend ... !!! Uvek volim da vidim nesto novo !!! Dao si mi zadatak
Ajde da te vidim sad, uhvatio sam te nespremnog
Da prebacim fotku i na ovu stranicu.
A ovo je jedna fotka gde se vidi sva oprema iz ovog akvarijuma, a to su: grejac atman, sundjer filter, vazdusna pumpa, Diy skimer koji sam pravio od pleksiglasa i atman powerhead AT-301 u njemu, CO2 boca i to bi bilo to...
Sto kaze Veriu neki sasvim novi trend ... !!! Uvek volim da vidim nesto novo !!! Dao si mi zadatak
Ajde da te vidim sad, uhvatio sam te nespremnog
Da prebacim fotku i na ovu stranicu.
A ovo je jedna fotka gde se vidi sva oprema iz ovog akvarijuma, a to su: grejac atman, sundjer filter, vazdusna pumpa, Diy skimer koji sam pravio od pleksiglasa i atman powerhead AT-301 u njemu, CO2 boca i to bi bilo to...
Definitivno si me uhitio ... Imam vremena da probam nesto novo,do tada cu da se fokusiram na ovakve poteze usput da ih pratim pa da mi sine neka bomba u glavu kao sto je ovaj rad Edited by Kum 1229 on 13.02.2013 11:18
Svaka cast na akvarijumu, meni je potrebno par biljaka koje na zalost ne mogu da nadjem po radnjama. Interesuje me da li bih mozda prodao koju visak biljku? Pozdrav!
Izvadio sam jedan veci komad Elatine hydropiper iz prednjeg plana, stavio sam beli kvarcni pesak na to mesto i sada to iz daljine izgleda ovako...
Za finish him cu koristiti crnu pozadinu, verovatno cu odvaditi par cm vode i eventualno cu preko ovog belog peska mozda sipati malo obicnog peska da ubije ovu preteranu belinu. Ili ce se to kroz koji dan malo zaprljati pa ce mozda i biti ok.
Ova fotografija mi nekako bolje dočarava izgled nego ova frontalna.
Neobicno sta reci
Ajde malo napisi iskustva sa tim filterom u kofi kad si ga vec uslikao
Sundjer filter je OK, a ovaj model je super. Svaki drugi put recimo kada menjam vodu u akvarijumu izvadim samo sundjer i iscedim ga, prikupi on dosta sitne prljavstine... Zadovoljan sam skroz
Jedino sto mu je cena malo veca, oko 400-450din pa je to bilo malo veca investicija u pocetku ali posle sam nekako prezalio i te pare...