Pozdrav svima.Evo 2 slicice kako danas izgleda moj akvarijum.Trebalo mu je malo vise vremena da se pokrene,tako da sada i lici na nesto.
Bilo bi dobro da date neki komentar ili predlog sta da menjam,dodam i td.
Hteo bih da ubacim jos nesto biljaka,mozda neke zbunaste.Mozda nesto jos u panjeve ili da ostavim Anubije da se granaju ?Mozda neki mani panj u desnu stranu ?
ovo ima onaj prirodan akvahobisticki look i skroz je OK uz malo dorada.
Napuniti malo zadnji levi cosak. Takodje i uz desno staklo sredina, a osloboditi i svesti ka dole nazad u centralnom prolazu (premestiti alternateru). Srednji plan moze da se doradi kako sitnijim kamenjem tako i grupisanim odgovarajucim sitnolisnijim srednje visokim biljkama. Recimo HM ili staurogyne i slicno. Nista radikalno, a izgledom moze znatno da odskoci.
U potpunosti sam razumeo sta mi govoris i mislim da bi to dosta poboljsalo sam izgled akvarijuma.Plan mi je bio da taj srednji deo ostavim malo prazniji,tj taj prolaz,a opet da ga dekorisem sa kamenjem i sitnijim biljkama.Razmisljao sam i ja staurogyne u tom delu,meni prelepa biljcica.
Da li da levi cosak punim i dalje sa Anubijama ili mogu jos nesto da ubacim,sto ce onako lepo da zatvori tu rupu,mozda nesto sa krupnijim listovima,sto ce Anubije drzati u senci.Isto pitanje i za desnu stranu?