14.06.2026 09:29
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: SUBMERZNO- EMERZNO » Vrtna jezerca i pondovi
 Print Thread
Trešnja skejping
biobiofizicar
Skoro pa gotova sa dodatim zelenilom u saksijama, napravljenim hardom za male slapove iz korenja i skoro pa 100% izabranim polozajem za rasvetu sa dve LEDice
biobiofizicar attached the following image:
img_20150904_200426a.jpg

biobiofizicar
Evo jos malo fotki. Treba srediti centralni vodopad...Wink
biobiofizicar attached the following images:
fon2.jpg fon1.jpg

biobiofizicar
Malo večernjeg hedonizma: izleavam se na ljuljaci na terasi, zapalio pljugu, čokanj kajsijevače, kafica, ubor vode i zrikavci i jedan selfi (mojih nogu) sve sa pogledom na fontanu...Wink
fhed2.jpg fhed1.jpg

Rasta
lepe su ti patike Thumb up hteo sam reci fontana Rofl e biobio bas umes...valjda cu i ja tako za koju godinu, a do tada cu da ucim polako od tebe Beer

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Mandic
Uuuuu mnogo dobro! Applause Beer
Podseća na neke mistične, bajkovite i zabačene dvorčeve,koji su okrueni starim drvećem, ruama i trnjem... Reflektori ba daju poseban mek, pojačavaju doivljaj! Ovaj desni panj, sa "duborezom" mi se mnogo dopada. Moda u njega neka biljčica da se ubaci...?

Dolazim za 15ak dana da vidim uivo Wink

biobiofizicar
Evo i "drugi" umeju da uivaju u plodovima mog mukotrpnog rada lopatom i kosilicom....Grin
fhed3.jpg

biobiofizicar
U (ribo)lovu na hard... Ako riba ne grize, neki panj ce sigurno zavrsiti u gepeku, tako da nema promasaja...Grin
img_20150906_154401a.jpg img_20150906_161007a.jpg

deanjmi
Mogu samo pohvaliti i reci bravo majstore za skejp u vodi i van nje.BravoBeer

Icethunder
Sjajno,zavidim tiThumb up

biobiofizicar
I na nebu i na zemlji, ni na nebu ni na zemlji, a malo ni u vodi i u vodi...

Čudne i prelepe jesenje igre svetlosti i boja, to na nebu, to od ambijentalne rasvete, to od jesenjeg lića, to od RGB LEDica iznad fontane. Kombinovani Nature i aquascaping-landscaping light show.... Surprized
Sve to samo na prvoj fotki... Ostatak čisto boijih ruku delo....
sunset1a.jpg sunset2a.jpg sunset3a.jpg

biobiofizicar
I na nebu i na zemlji, ni na nebu ni na zemlji, a malo ni u vodi i u vodi...

Ostatak čisto boijih ruku delo....

Dodje mi zamalo glave i obistini se ovaj citat s kraja prologodinje sezone. Tako sam je nekako i zavrio ni na nebu ni na zemlji (a ponajvie u bolnici izbuenih pluća, izlomljenih rebara i ruke) odradjujući viemesečni zimski ciklus kruenja akvariste u prirodi.

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/let.jpg

Ipak sam pretekao i poto sam se oporavio doakao sam ovoj jabuci pored fontane i zavrio njeno friziranje. Idemo dalje...

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/apple2.jpg

Kreće lagano prolećno čićenje, orezivanje, priprema terena za jos poneku vodenu atrakciju (planiram da se poigram sa ovim ćupovima na stepenicama). Sezona skejpinga na otvorenom je ponovo otvorena (poto sam već preiveo zimski skejping i letove sa jabuke)...
img_20160407_164118aa.jpg img_20160407_090352aa.jpg img_20160407_090521aa.jpg img_20160408_120024aa.jpg

Edited by biobiofizicar on 29.04.2016 16:53

biobiofizicar
A evo je i ta famozna jabuka sa čijeg sam vrha leteo preko ograde u komijsko dvorite...
Po telefonskoj ici da se naslutiti visina poletita u odnosu na sletnu tačku...SurprizedWink
img_20160407_085609aa.jpg

biobiofizicar
I dalje polako picanim fontanicu i oko nje, a i sama priroda u prolece se postarala za lepotu i upotpunjavanje dozivljaja i uzivanja.
Ostalo je samo da malo dopunim biljkama sam hard i ponesto submerzno bucnem u vodu...
U pozadini glicinija koja pocinje da cveta iznad terase i na pergoli... Boje se mogu videti, ali je punocu mirisa nemoguce docarati...
img_20160413_134118aa.jpg img_20160413_134055aa.jpg img_20160413_133258aa.jpg img_20160413_133258bb.jpg img_20160413_133459aa.jpg

Rasta
Pravi raj drug Applause kako nisi sa jabuke aterirao u jezero, mozda bi bolje prosao Shock znas onu Grunfovu...
Rasta attached the following image:
grunf.jpg

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
biobiofizicar
Rofl
To je ta !!!! Thumb up

Ma i ako sam se estoko olomio bolje sam proao to sam padao preko ograde na komijsku stranu. Tamo je makar ravna ledina o koju sam se otresao, a da sam padao na drugu stranu ka ovom lanom plićaku, em bi se iznabadao na grane od panjeva postavljene po ovoj mojoj trenutno trkljavo-bodljikavoj umetničko-aquascaperskoj fazi, em bi skvasio jajca i preladio bubrege... Grin (a pitanje je da li bih uopte i pretekao, tako da sve je dobro kad se dobro svri... Lips sealed)

Evo jo poneka fotkica
img_20160413_133157aa.jpg img_20160413_133836aa.jpg

Fantom
Druze Bio ovo izgleda fenomenalno. Ljubomoran sam Grin

www.akvarijumdizajn.com
Zeleni
vrhunski Grin pravi raj

biobiofizicar
Evo malo sam sredjivao i terasu. Sada sa ovim temperaturama sve poprima smisao i postaje dnevna soba na otvorenom.
terasa1.jpg

Pejc
Prelepo Smile

deanjmi
Eeee vi znate za sta zivite...i ja bi tako ali dalje od ovog mog pravugaonika nema gde...uzivajte svaka cast.

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,826 jedinstvenih poseta