14.06.2026 07:10
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Početak
HORUS
Situacija sa nekoliko dodatih sitnica.
HORUS attached the following image:
dscn0804.jpg

deanjmi
Desna strana mi je ok a leva bi mogao jos poraditi,obzirom da ja nisam neki tj nikakvi skejper nemoras uzimati za ozbiljno,nije lose ni ovako.Puni vise taj akvarijumSmile

HORUS
Tom levom stranom ću pokuati da imitiram panj drveta koji izrasta iz vode. Biće ba uukan mahovinom i anubijama. Videću. to se tiče punjenja, ne elim da urim. Ono to sam sebi dao kao zadatak je da obezbedim dosta kvalitetnu opremu. To sve naravno kota, pa onda moram da idem korak po korak.

HORUS
Malo smo se igrali u pesku. ta mislite o ovako nečemu?
HORUS attached the following image:
dscn1063.jpg

Mandic
O ti puniti taj akvarijum ili se samo igrati u pesku... mesecima? Smile

Super je ta postavka.

HORUS
Ubi me stolar. izim vie od njega. Na kraju ima da ga odrobijam. Valjda će ovih dana zavriti haubu. Sve ostalo je spremno. ta da ti kaem...grizem prste od muke.

Roda
Lepo si ti to upakovao,ja vec imam neku sliku u glavi kako bi to izgledalo,verujem i ti.
Samo polako,ja sam moj zbrzao pa sad sam sebe lupam po glavi,sta sam mogao sve bolje da uradim,al` ne,meni se zuri Through wallSmile

HORUS
Ja sam pre neki dan napravio drvenu kutiju sa dimenzijama akvarijuma, pa onda mogu da sklapam hard na suvo. U sredini ću ostaviti kao neki klanac, a sa strane bunove.

Roda
Kaci slike redom,posto i mene to ceka Thumb up
Mozda dobijem neku extra ideju.Smile

HORUS
Naravno, olakava mi to to imam ba dosta korenja. Takođe, skoro sam iao u tazbinu, pa sam obezbedio dosta lepog kamenja. Tako spreman moe da očekuje dobar skejp. Bez harda, nita.

deanjmi
Odlicno izgledaju i kamenje i granje,blago tebi.MAdamislim da je malo previse kamenja,samo moje misljenje.Ako mi zatreba kamenje i granje a uvek treba,javljam seSmile.Jedino ako mislis neke mahovine i rizomsko bilje onda mi deluje ekstra za tako nesto ovakav skejp.

HORUS
Čita mi misli. Upravo sam mislio da mikrosorumima i bolbitisima napravim bunove, a upljine popunjavam anubijama. Na grane i kamenje vezujem mahovinu. Ovih dana sam dosta gledao Takaijeve postavke. On ba dosta koristi rizomsko bilje za nature postavke.

deanjmi
Samo napred,a zato ti ides cesto u tazbinu....i ja bi sa tobom,da natovarim mali gepek od Opel ZafireSmile

HORUS
Neće verovati, ovog puta je u potragu za kamenjem poao i moj tast. Do skoro su mi se smejali. Progres. Smile

deanjmi
Neka neka druzenje i priroda nece nikom da fali nista.Beer

Roda
Koje ti je to korenje,od kog drveta?Neko posebno ili ... ?

HORUS
Vrba drue. Smile

Roda
Da se latim alata pa u pohod na vrbu Smile
Jos se nerazumem u sve najbolje pa cu neko vreme verovatno da vas smaram sa nekim bzv pitanjimaSmile

HORUS
Nema bezveznih pitanja. Tu smo da pomognemo. Smile

Roda
Panjevi kamenje....O njihovim nalazistima slabo sta znam,koje kamenje da ubacim i koje korenje,gde mogu da ih nabavim ( u priorodi ).
Imao sam Mopan,ali mi je voda bila braon zlatna od njega koliko god puta ja njega iskuvao,pa sam ga izbacio.
Planiram na godisnjem da izpraznim ceo aq ( 110l ) pregradni filter da izbacim ( jedan zaseban iza da dodam ) a do tad da nabavim i neko kamenje i korenje.

Trenutni aq koji imam ce da pretrpi ogromne promene,pa bih to da odradim kako Bog zapoveda,polako.
Tu ce nadam se i kolega Rasta da umesa svojih 10 prstiju Smile

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,508 jedinstvenih poseta