|
Pitanje u vezi aqua arta
|
| zander |
Posted on 03.10.2009 13:53
|

Administrator
|
Predlaem da ne pričamo vie na ovu temu.
Razumem da ste razočarani ali manite se prozivki.
Ja sam samo pitao DraganaKineza, ispalo je moda da sam ga prozvao... Kako god, ako treba nekome da se izvinem, izvinjavam se njemu, i da zavrimo na tu temu.
Idemo dalje....
Videću sa ostalim administratorima kada se budemo videli već, da sklonimo link ka tom sajtu ili da ga prebacimo u neku drugu kategoriju jer da ne pristaje da stoji posebno ne kao prvi na listi, pod nazivom prijatelji. Kako god se dogovorimo nije ni bitno....
Pitao sam vas za protok vode u vaem akvarijumu u onoj temi pa mi odgovorite na to! Manite se ovog.
Duane, ipak nije lepo da tako pie, voleo bi da sam izmeni neke delove u svom postu.
Tetris, dobrodoao...  |
| |
|
|
| Dusan79 |
Posted on 03.10.2009 14:05
|

član
|
Edited by Dusan79 on 04.10.2009 12:39
|
| |
|
|
| biobiofizicar |
Posted on 03.10.2009 15:22
|

Administrator
|
Posto sam "tamo" bas ja poceo temu koja je dovela do poslednje reakcije i koja je na kraju obrisana zajedno sa "katancem" ajd da se oglasim i ovde. A i ovde se oglasavam sa podrskom Zanderu i iz istog razloga da ne bismo upali u slicnu zamku i ostrascenom komunikacijom i stavovima pokvarili ovo divno mesto....
Ono sto sam tada tamo napisao uradio sam jer su mi neke stvari u komunikaciji i neki stavovi jako zasmetali. Reakcije su bile razne i od clanova i od uprave i doslo je do cega je doslo. Ko je hteo da se izvini izvinio se (a ja sam sto posredno sto neposredno od nekih clanova uprave dobio 3) ko nije , nije i to je to.
Hocu da kazem da zajednicu aquahobista i "tamo" i "ovde" cine i clanovi i uprave i da sam siguran da svi vi tamo imate jos uvek vise prijatelja (medju onih 1600clanova) nego "onih" drugih...
Pa i ja kao i mnogi jos uvek su clanovi i "tamo" i "ovde", pa i na mnogim drugim mestima - nista strasno - gladni znanja pecamo ga gde stignemo.....
I zato vratimo se mi carima naseg lepog hobija i citat:
zander je napisao:
.....
Idemo dalje....
....
Zander za ovo     
Sve vas ceni i smatra svojim dobrim internetaquahobi prijateljima Biobio |
| |
|
|
| Rasta |
Posted on 03.10.2009 18:32
|

član
|
biobiofizicar je napisao:
Pa i ja kao i mnogi jos uvek su clanovi i "tamo" i "ovde", pa i na mnogim drugim mestima - nista strasno - gladni znanja pecamo ga gde stignemo.....
I zato vratimo se mi carima naseg lepog hobija i citat:
zander je napisao:
.....
Idemo dalje....
....
Zander za ovo     
Sve vas ceni i smatra svojim dobrim internetaquahobi prijateljima Biobio
Bas tako Biobio..bez frke i opusteno   |
| |
|
|
| tetris |
Posted on 05.10.2009 20:00
|

član
|
paleoglodit je napisao:
Pa ne znam  to mi je bas cudno da "na sopstveni zahtev" budes banovan.
Svakako dobrodosao ovde i cekamo da vidimo i tvoja Aqua-iskustva i dogodovstine 
Pa cudno ili ne, tako je Prvi put me banovali zbog "revolucije", pa me odbanovali, pa sam trazio da me banuju trajno kad sam video kako je jedan od urednika "opravio" novog clana... Jbg, smucilo se... Dosta o tome, davno je bilo... |
| |
|
|
| paleoglodit |
Posted on 05.10.2009 20:08
|

član
|
Kapiram mnogo toga je cudno jbg. Aj fino sto si ovde |
| |
|