Ne znam dali si imao dovoljno strpljenja da procitas pocetak. Trazio sam nekoga ko je imao iskustva sa svim ovim, tako je ova prica i pocela. Nisam rekao da su idealne, nisam ih ni kudio. Neke prednosti imaju u odnosu na neonku. Ne moraju se menjati svakih 6 do 12 meseci ne greje se (leti kuleri) Ko je imao neonku moze vrlo lako, ukoliko zeli da nesto novo pokusa, da je montira. Izbor slobodne volje. Kada sam vec krenuo i zavrsicu. Kombinaciju led i silvanije, cu probati. Nista me ne kosta. A mozda nesto i bude. Pa i sa neonkama je nekada isla ista prica. A koristila se i poneka obicna sijalica. Pozdrav
Svaka cast, moram da primetim da si ti bas ulozio truda i vremena, da nekazem i uredjaja. Do kakvog si zakljucka ti dosao? Dali biljke rastu ili ne? Ja sam napravio kombinaciju led i neonki naoruzao se strpljenjem, pa sad videcu. Mada iskreno prvi rezultati se vec vide. Nikako eleocharis da nabavim pa da onda cekam da vidim kako ce bilje da se ponasa.
pozdrav svima evo jedne stranice gde je lepo prikazano preko dijagrama koje svetlo ima efekta,
jeste stranica proizvođača rasvete ali nadam se da ne smeta, http://www.maxspe...g=en#Color