I meni se sviđa ovaj Fireflies garden
Svaka čast za galerijicu , mali raj u podkrovlju...
Ovu staklenu policu za preparate, stakleni stalak za akvarijum i onaj drač za alate, to ti pravio?
Zander, problem je to bilje raste kao blesavo ali sve to sjebe ova odvratna alga... Moj problem je to mrzim algare... Čak i koze nemam nigde (naravno ne to ih ne volim nego to je sve riknulo tokom 4 meseca ne bavljenja akvaristikom)... Razmiljam se da ubacim neto moda i sredi "baru".
Kisleon sve je domaća radinost... Celokupno potkrovlje pa i ti stakleni delovi, naravno i drač za alate i pekire
Deanjmi... Brate da mi je potkrovlje na dve vode moda bih ga pre i zavrio, moje je na 6 vode
Akvarijumi trenutno nisu nita posebno, ali nadamo se da će biti sad kada konačno mogu da odvojimvreme za njih.
Veruj mi da nema tu neke velike filozofije... Dobro đubrenje, co2 i to je to... Od svetla zavisi brzina rasta, a podloga je zahvalna ako nema vreme da dodaje prihranu. I to je cela nauka...
Izvini. Ti si i ovaj na dopisni internet akvaristički fakultet zavrio, a ovo potkrovlje ti je akvaristička doktorska disertacija. Znači moramo ti davati fakultetske ocene, a ne one djačke. Zaboravi predhodno napisano.
Za tebe vai:
"Sedite kolega, odbranili ste akvaristički doktorat sa najviom ocenom."
Stanje je redovno... Orezano ta ima da se oree, malo sam i sređivao spoljanost skidao kamenac itd... Za slikanje nemam vremena trenutno... Poto hoću da probam slikanje sa blicem odozgo, pa dok ne nahvatam vrmena za probu neće biti ni slika