14.06.2026 09:30
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
"Valle gens hobbitorium"
Biohazard
Znas sta? Nista ti ovo nevalja nego ti to kamenje povadi pa daj meni heheheh
Salim se naravno, Dobar je pravo a tek kad se Cuba fino prostre i ostale biljkice malo rasire bice beton Wink

branimir ok
Daj jednu iz bliza nista ja ovde ne vidim Cool Lepo mi izgleda pa bih voleo da vidim to malo bolje Thumb up

ACA_NIS
@ Biohazard Hvala,ma ovakvog kamena ima koliko hoces ovde kod mene....Svaki kamen je lep po meni,dok ne dodju algice Smile Through wall !!!!!

@ Branimir OK Evo pokusao sam da nadjem jos koju skljocanu,nemam ih vise,slikacu pa cu postaviti....Nego,ja postavim u vecoj rezoluciji,a kada se ovde otvore,one su manje,ja ih stavljam u 1024x760. idontknow:
ACA_NIS attached the following image:
brok.jpg

ACA_NIS
ACA_NIS wrote:

@ Biohazard Hvala,ma ovakvog kamena ima koliko hoces ovde kod mene....Svaki kamen je lep po meni,dok ne dodju algice Smile Through wall !!!!!

@ Branimir OK Evo pokusao sam da nadjem jos koju skljocanu,nemam ih vise,slikacu pa cu postaviti....Nego,ja postavim u vecoj rezoluciji,a kada se ovde otvore,one su manje,ja ih stavljam u 1024x760. idontknow:

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/brok.jpg

branimir ok
Ovo je vec bolje lepo napreduje Thumb up

ACA_NIS
Ma samo mi kuba jos stagnira,nervira me....Angry

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/sdfsdfgfgfg.jpg
sdfsdfgfgfg.jpg

ACA_NIS
......

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/red.jpg
red.jpg

krcko
Cuba, dok ne podivlja, pa će tek onda da te nervira Thumb up Pozdrav

http://www.adsrs.org/
daweed
Aco ovo je brate perverzija... gde ti misli da stavlja ono bilje meni nije jasno??????

http://daweedaqua.tk
Aquamaniac
Aco,gledaj sa vedrije strane,bitno je da Cuba ne propada Smile.
Koji su ti dalji planovi,sta planiras za zadnji plan? Da li ti se hvataju alge po kamenju?

ACA_NIS
@ Krcko Potpuno si u pravu,sam je lepse to nerviranje,nego ovo sa stagnacijom.... Smile Beer

@ Daweed Davide,pa nazad brate.... Smile Na slikama se ne vidi,ima po skoro 10 cm za sadnju....Mada,ja i ne znam jos sta da sadim nazad,pogotovo na ovoj levoj strani akvarijuma,tu mi je samo zasadjena jedna korpica Rainforestove rotundifolije(emerzna),ali je postala sitnolistna sada.Smile Mozda jos jedna vrsta bilja uz nju,ne znam....I don't know

@ Aquamaniac To da,uvek treba traziti pozitivu Smile!!! Nemam pojma,sta nabavim od bilja,neke rotalice ili tako nesto,pa da sisam i pravim grmove,ako bude raslo i ne bude algi!!!Algi za sada uopste nema,sto me i plasi,jer mi cudno da mi se do sada nije pojavila zelena tackasta,kao da mi akvarijum jos nije zacikliran,a skoro je 25 dana. Sad

Evo i nekih slicica bez pozadine(ogoljen) Smile :

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/zubar.jpg
ACA_NIS attached the following images:
zubar.jpg asasss.jpg xcfsadbdfdsdf.jpg

Mandic
Meni se vie sviđa sa crnom pozadinom Smile
Inače, super je akvarijum i podseća na neke scene iz novog filma ''Hobit'' Thumb up

ACA_NIS
Pa da,i ja mislim da je lepsi tako,ovo je bez pozadine.... Nisam gledao film,ali ako ima neke slicnosti,onda je moja sreca veca!!! Smile Smile

ACA_NIS
Ja da se javim samo.Proslo je 35 dana od formiranja.Sve pocelo da raste,pa i kuba,ali poce da davi i diatoma,i to po celom akvarimu,bilju,kamenju,podlozi.Mada,primecujem znake povlacenja iste nakon povecanja fotoperioda.Inace,juce palo sisanje pozadinskih biljaka,i slaganje prvih grmcica....Tu je i zelena tackasta,sto mi je drago.Sve u svemu,neki redovan tok kod mene ulavnom....

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/aca.jpg
aca.jpg

Biohazard
Pravo dobro napreduje. Al mene svaki put kad vidim ovaj tank odusevi kamenje Thumb up

Vlada991
Lepo osmisljen akvarijum. Meni nekako lepse bez pozadine... Da nemam ovaj filter iza akvarijuma, verovano bih skinuo pozadinu. Smile

ACA_NIS
@Biohazard Hvala ti Hazardinjo Smile ,ako budes negde po Srbiji,da se javis na pp da idemo u lov na kamenje,ima ga u izobilju!!!!Neces izci iz klisure ceo dan!!!! Smile

@ Vlado,fala lepo.Pa i meni kuci lepse nekako kada je prozracan,bez pozadine,ali prilikom slikanja je bolje s pozadinom,daje m dubinu vecu,sta znam..

Inace,bilje svo lepo raste,treba mi jos dosta dosta vremena da popunim bokove,da kuba popuni sve,jos mi dosta prazno izgleda,pogotovo pozadi desno,ali polako tek je 40-dan,pa ce valjda sve biti u redu.Jos kuburim sa diatom algom,ali je pod kontrolom,ocekujem njeno uskoro povlacenje.

Evo i dve frontalne slike,gde se te praznine itekako vide:

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/frontal6_900x450.jpg
frontal_4_860x400.jpg frontal6_900x450.jpg

ACA_NIS
Proslo je 70 dana od starta.Odusevljen sam rastom bilja,terra magma sestrica moja mila. Smile Uz sve to,moram priznati da ovako cist akvarijum sto se algi tice u zivotu im'o nisam.Nema cak ni crne cupave,a filter masa nema apsolutno nista sem vate,onih prstencica,i sundjera,ni meni nije bas jasno....U narednom periodu pokusacu da jos vise zgustim pozadinsko bilje,pa kako bude....Evo nekih slicica trenutnog stanja.....

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/1_398.jpg
4_151.jpg 3_224.jpg 2_305.jpg 1_398.jpg

Biohazard
Sjajno napreduje druze. Cuba fura pravo dobro. Jos mu malo fali do puno sjaja.
Drago mi je da nemas problema sa algama. Thumb up

alem85
Prelijepo, malo mu fali da sazrije za finalne. MOzda jos par sisanja :-)

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,826 jedinstvenih poseta