Cudo Cudo a sto bi cuda radili scaperi kad bi se dokopali ovog rasadnika
Pa nije ti loa ideja. Razmiljam o nekom ajmo reć "svečanom otvaranju", da organizujemo nekakvo okupljanje-druenje skejpera u Somboru, ali ne samo u kafani, već da u sklopu druenja tim stručnjaka uredi jedan akvarijum za dom za decu sa posebnim potrebama ovde u Somboru. Ja bih naravno donirao svo bilje za taj akvarijum, a moda se nadje i sponzor za staklo i tehniku.....
samo razmiljam na glas...
Pa nije ti loa ideja. Razmiljam o nekom ajmo reć "svečanom otvaranju", da organizujemo nekakvo okupljanje-druenje skejpera u Somboru, ali ne samo u kafani, već da u sklopu druenja tim stručnjaka uredi jedan akvarijum za dom za decu sa posebnim potrebama ovde u Somboru. Ja bih naravno donirao svo bilje za taj akvarijum, a moda se nadje i sponzor za staklo i tehniku.....
samo razmiljam na glas...
Pa sto da ne. Svaka cast tebi, to bi malo okupilo akvariste druzenje, dobro raspolozenje neko bi nesto i naucio a mislim da bi na kraju ta djecica bila najsretnija.
Ovo je zaista impresivno i za svaku pohvalu. Zelim ti da zaradis mnogo novca pa da nam donosis neke nove i egzoticne vrste biljaka u Srbiju a i da osvojis trzista u inostranstvu.
Sto se tice druzenja u Somboru, ako ga bude, rado bih dosao i ja a kao i BioBio, i ja cu nesto da doniram...
Mnogo lepo ovo izgleda Sutra ili prekosutra dolazim u So, pa ako je ikako moguće, doao bih da vidim i uivo kakvih biljaka ima i u kakvim uslovima se nalaze
to se tiče ideje za okupljanje i akciju, naravno-podravam je! Nemam nita to bih donirao, ali rado bih prisustvovao svemu tome.
Svi ste dobrodoli, naravno.
to se tiče okupljanja i humanitarnog rada predlaem administratorima da otvore novu temu, gde bi se prijavljivali učesnici, kao i deo opreme koji im je viak a koji bi se mogao iskoristiti za taj akvarijum. Ko nema nita moe da donira svoj rad i znanje na uredjenju tog akvarijuma.