14.06.2026 08:19
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Wild amazon
kojot
Prelepo.Izuzetan napredakThumb up

paleoglodit
Veliki napredak i zdravo bilje. To je i najvaznije.
Za moj ukus malo sareno. Krupnolisno bilje bih izbacio.
Thumb up

kojot
Slazem se sa Paleom.Ja velike ehinodoruse ne volem zbog tog silnog korenja,mada u ovoj postavci daje neki zanimljiv utisak,ali oduzima isuvise prostora koji ce ti kao ljubitelju bilja biti potreban za dva zbuna nekih novih vrsta.
Bilo kako bilo vrlo osvezavajuce je videti ovakav scape.Sve cestitke jos jednom.

ZoSo
I meni samo ta krupna biljke bode oči! Ja bi ga konkretno zamenio sa Hygrophila Salicifoliom! Sa svojom svetlo zalenom bojom,i duguljastim listovima dala bi fantastičan kontrast pored onog lepog crvenila!
No bilo kako bilo,ovaj akvarijum je već i ovako za svaku pohvalu! Bilo bi super da postavi jednu frontalnu sliku,ali da bude malo krupniji kadar Thumb up
Edited by ZoSo on 12.09.2009 10:58

Pejc
ZoSo je napisao:
No bilo kako bilo,ovaj akvarijum je več i ovako za svaku pohvalu! Bilo bi super da postavi jednu frontalnu sliku,ali da bude malo krupniji kadar Thumb up

U potpunosti se slazem Thumb up

pesavranjanac
meni se ovo bas svidja volim takve aq, mislim da ti je ova amazonka suvisna, ne uklapa se u celoj postavci i nace je sve drugo za mene ok

daweed
Hvala vam ljudi... Posto je vecina odlucila a poznato je da vise pari ociju bolje vide nego jedan par Ehinodorus leti napoljeGrin... Sta ce doci na njeno mesto to cemo tek videti... I meni ona smeta pre svega zbog ogromnih listova duzine oko 60cm pa je moram stalno rezati da ne bi zaklanjala svetlo drugim biljkama, a kako cu da je izvadim a da pritom ne napravim rusvaj u aq ne znamShockShock

http://daweedaqua.tk
zander
Stvarno jako lepo Thumb up
Daj nam neku sliku malo iz bliza, samo pazi kako slika namera mi je da te ubacim u galeriju Cool Thumb up

daweed
Hvala puno Zander... Potrudicu se sutra da napravim jednu dobru fotku....GrinGrinThumb up

krcko
Za vađenje Echinodorusa , kao i ostalog bilja sa razgranatim korenovim sistemom , pripremi dobre otre makaze , otkopa - razgrne to vie podloge okolo same biljke , zavuče makaze to dublje i seče
ilce korena (4 - 5 cm duine ) u krug . Biljku lagano izvlači i odseca ako je jo negde potrebno . Poravna sve i posle izvesnog vremena tu sadi novu biljku . Tropica u svojim uputstvima daje istu preporuku za vađenje svih biljaka kod osetljive podloge . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
daweed
Evo jedne frontalne...

i28.tinypic.com/30shmoi.jpg

isnogood
`bem ti sunce, Em lepo, em sto napreduje...

zander
Stvarno jako lepo Cool
Ulepavaj ga posle kako oće al meni se sviđa i ovako sa Echinodorusom. Bez njega bi me akvarijum podsećao na mnoge druge... Biljke super izgledaju Thumb up

Blue
Sto volim ovakve akvarijume, totalno opustajuce! Thumb upGrin

biobiofizicar
ote mi "smudja" rec iz usta. Bas taj Echino... koji se vrti negde oko vertikale zlatnog preseka daje akvarijumu originalnost, razlicitost, startno privlaci pogled svojim zdravljem i snaznom pojavom. E kada od njega onda mirno krenes pogledom levo, pa desno ima se sta videti. Eksplozija boja, detalja, pa sve do zelenih slapova u levom cosku iznad kojih nebom pliva zeleni oblacic. Po mom misljenju bilo sta sitnolisno na ovom mestu pretvorilo bi aq u biljnu vizuelnu kasu.
On je zasluzan sto i stena ispod njega diskretno dolazi do izrazaja. Skoro sve drugo bi je pojelo....
Kao sto rekoh tamo negde.... Ovo je Akvarijum sa velikim "A"

DarkoCvele
Nemam komentar samo mogu da ga ocenim najnizom ocenom jer znam da ce za mesec dana biti petoduplo bolji, hahahahhahahah Samo komplimenti nikakve zamerke. Svaka cast majstore idemo do savrsenstva...Wink

Jeca
Ma aq je prelep. Ne diraj nista. Jedino da sacekas da ta kripta dole nabuja da sakrije deo ehinodorusa, tako da vire samo cuperci. A onda kamicak malo u desno. Inace nista ne diraj. Aq je jedistven i fantastican. Neverovatno koji napredak si postigao od samog pocetka do sad.

Dusan79
Sto komsa rece: BEM TI SUNAC!!!!
Ja tu nista ne bi dir'o!!!!! ODLICNO!!!
Jel drzis neke casoveč

nikola34
Evo prijavljujem se i ja za te casove!!
Covece pa ovo je RAJ!!
HOOOCUU I JAAAAAA!!!

zander
Vadi opremu, vakum gumice, grejač, fen u ruke Grin i slikaj Wink
Akvarijum je super samo da ga lepo uslika Thumb up

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,699 jedinstvenih poseta