14.06.2026 08:26
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Tattoo aq
deep blue
dolazi do isputanja Fe u vodu to moe prouzrokovati obilan rast algi... Thumb up

Thumb up..ovo je jos jedan od delica u slagalici, dobro primeceno
Edited by deep blue on 03.07.2009 13:01

klincha
Apistogramma cacatuoides i da aq bude kompletiranThumb up

Rasta
klincha je napisao:

pa jel vidis da proba malo drugacije No no Grin sadasnja fauna je odlicna Thumb up

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
klincha
Rasta je napisao:
klincha je napisao:

pa jel vidis da proba malo drugacije No no Grin sadasnja fauna je odlicna Thumb up

Na drugom forumu gde je Afrika predstavio ovaj aq,predlozio sam da ubaci neke od americkih patuljaka,a on je odgovorio da bi ubacio apistogramme cacatuoides Thumb up

Rasta
e klincha nije fer...varao si Red card Beer

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
deep blue
GrinGrinGrinGrin

afrika
Grin Ciklidni druze Klincha, patuljci idu sigurno, ali u jedan manji aq koji je u pripremi (jos uvek u misaonoj) - ovde su se red shrimp prilicno namnozili i bilo bi mi zao da ih serviram mini-predatorima... No no

www.ciklidi.net
pesavranjanac
moje misljenje druze afrika je , sam pocetak i prva slika ti je pravi potez, a posle si malo skrenuo sa puta. prikoci vrati se istom trasom. pozzzThumb up

deep blue
pesavranjanac je napisao:
prikoci vrati se istom trasom.

GrinGrinGrin

afrika
No no Nema vise te trase, druze peso - obrasla je korovom... Wink

www.ciklidi.net
pesavranjanac
pali kosilicu pod hitno pozzzThumb up

krcko
Lep razvoj - nastavak - koji se meni dopada , a da li će kositi ili jo utraviti ...
afrika je napisao:
Grin Ciklidni druze Klincha, patuljci idu sigurno, ali u jedan manji aq koji je u pripremi

Ti si bar Ciklid freak , pa bi trebalo da ima u vidu da za samo dva para ovih patuljaka treba solidan po veličini akvarijum .

http://www.adsrs.org/
afrika
Mislio sam samo jedan u 80-ak L - to valjda pije vodu...
@krcko - ako nisam pogresno razumeo opasku, u potpunosti se slazemo. Spomenuo sam da je razvoj situacije posledica moje neizivljenosti i mislim da ce tako ostati do daljnjeg; za taj u pripremi zamisao je drugacija i s njim cu se igrati umerenosti, iako to nisam... SadGrin

www.ciklidi.net
zander
Nisam stigao da pohvalim akvarijum, evo sad cu Wink Sviđa mi se slika broj 2. i ambijent u koji se akvarijum uklopio. Lepo to napreduje kod tebe Thumb up
Definitivno to za mikroelemente da pređe na neke kvalitetnije, ovo bi bilo bacanje para samo, tablete pod koren su moda i ok, al nisam ih probao (neće da mi stane u pric). Grin
Kad ti je već nick Afrika onda predpostavljam da bi mogla da ti se svidi neka od biljaka sa tog kontinenta kao npr Bolbitis heudelotii Wink A od riba Congo Tetrač :p

deep blue
[b] Bolbitis heudelotii Wink A od riba Congo Tetrač :p

Ko o cemu ,baba o ustipcimaGrinGrinGrin

no kombinaci jeste 5+

ZoSo
Pa i meni se najvie sviđa varijanta sa prve slike(najvie zbog podloge),ali generalno zanimljiv aq.,naročito zbog toga to mislim da ni Afrika jo ne zna kako će sve to da izgleda na kraju(u istom smo kou) !Pozdrav,i samo strpljivo Cool Beer

krcko
Poto smo se sloili za dalji razvoj tattoo-a , opet ću otići u mali off , zbog svog ličnog druenja sa "mekim" ciklidima , pa ne zameri na jednom citatu o patuljcima :
" Bez obzira to su relativno male ribe, za njihovo dranje je potreban akvarijum od bar 80cm duine koji je dobro zaraćen biljem ali sa praznim prostorom napred i kroz sredinu za plivanje. Prisustvo panjeva i ponekog pločastog kamena koje oni koristite za mrest je poeljno. Obično se dre u parovima. " Pozdrav

http://www.adsrs.org/
afrika
Ne zameram, naprotiv... Thumb up

www.ciklidi.net
afrika
U ovom aq se sa postavkom nista revolucionarno nije desilo - zbog manjka slobodnog vremena nema nekih radikalnih promena; nedeljno orezem koliko da biljke iz desnog ugla ne prekriju povrsinu i to je to. Zelenu koncastu algu vise ne primecujem Beer, ostao sam u medjuvremenu bez EasyCarba i nekoliko dana ga vec ne dodajem (videcemo hoce li to ostaviti neke posledice); Sera florenu sam zamenio Nutrafin mikroelementima - to mi je trenutno bilo dostupno... Drvce je jos uvek u onom polozaju - cekam da se iza razraste malo V.nana koja je fino krenula u visinu pa da pristupim nj. rotaciji...
Sve u svemu, evo jednog update-a u slici:
afrika attached the following image:
tattoo_aq.jpg

www.ciklidi.net
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,728 jedinstvenih poseta