Eleocharis acicularis Eleocharis parvula Marsilea hirsuta Crypta (ne znam koja je, ako neko zna nek mi javi)
Gde sam označio isprekidanom linijom, dotle nameravam da proirim biljku.
Na alost umbrosum mi se totalno otopio. A alternateu sam dobio kao jednu grančicu i kad je krenula da puta nove listove slomio sam je na tri dela i sad polako raste. Gornji listovi ok izgledaju, a donji mi se sue, ta joj falič Gvođa ilič
Edited by kisleon on 02.08.2011 13:48
Sta si ti uradio, od punog akvarijuma ides ka sve praznijemč
One predhodne fotke su mi bile OK, i izgledalo je super, sad opet skoro iz pocetka idemo...
Evo slike sa predhodne stranice, ovo je bio skoro pa zavrsen akvarijum...
Na onoj zadnjoj slici na predhodnoj strani mi je zavren akvarijum. Zamalo ispočetka, ali ne i sasvim, kako sam ga sklapao usput sam primećivao gde greim... Neke biljke jednostavno ne idu u neki zamiljeni skejp, nekako neprirodno ubačeno izgleda, neki prelazi trebaju nenije da se naprave i sve to kompletno iz daljine da i izgleda na neto...
Posle svakog akvarijuma koji sam sklopio bio sam nezadovoljan sa nekim stvarima i uvek ima to bi menjao, to znači da učim iz greaka i polako napredujem.
Kritike i komentari su mi jako dobro doli, uvek mogu neto korisno da izvučem iz njih. Hvala svima!