14.06.2026 13:15
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
· juwel rio 240 [346]
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Mountain idyll
grujanic87
Dobrodosao...

Ma ja patim od livade.... Sad
Pokusao sam sa gloso,tu i tamo,generalno...nije mi bas nesto.Sledeci je bio eleokaris Sad ...verovatno da je bio plastican jer mesecima nije davao nikakve rezultate.I na kraju mi se riccija posle Iwagumcica najbolje pokazala a i najnezahtevnije.Pa sam se odlucio za nju.Bice i tu promena,samo da ugrabim sto mi treba Wink

Laki_90
Po meni je ovaj iwagumu extra.Odradjen je odlicno.verovatno ima nekih svojih stvarcica za prepravljanje ali ja ih ne vidim.Tacnije to ne vidi oko smrtnika.GrinGrinGrinGrinGrin

kojot
AQ JE,JEBIGA NEMA APLAUZ SMAJLIJA,ALI BAR 5 KOM NJIH,TAKODJE OVAJ SCAPE JE PRAVI NATURE STIL,I PROBAJ DA SE MANES TE IWAGUMI IDEJE OBZIROM NA ORGINALNOST POSTAVKE.SAMO TAKOBeer

paleoglodit
kojot je napisao korisnik:
AQ JE,JEBIGA NEMA APLAUZ SMAJLIJA,ALI BAR 5 KOM NJIH,TAKODJE OVAJ SCAPE JE PRAVI NATURE STIL,I PROBAJ DA SE MANES TE IWAGUMI IDEJE OBZIROM NA ORGINALNOST POSTAVKE.SAMO TAKOBeer

Kojote nisam razumeo cega da se mane i zasto. Nesto nisi bas dobro formulisao recenicu "da prostis" Grin

kojot
Da se mane etiketiranja necega sto poseduje svoju orginalnost!Bez lose namere naravno!
Aq izgleda fenomenalno!To ja moram da pisem tipaShockvo je pokusaj iwagumija,neko ko slozi ovakav scape moze da mu da bilo koje ime!
I da hvala za pozivBeer

paleoglodit
Aha sad kapiram a i slazem se Beer

kojot
Grujanicu takodje imam pohvalu za DC,lepsu diy varijantu nisam video imas za to poklon od mene, pusti adresu na pp,stize ti nesto za njega!!!!Beer

grujanic87
Ma smislio bi ja vec neko ime pre predstavljanja nego me Zander kritikovao kako krijem neki lep setup Wink pa reko daj da prikazem sto imam...ime cu mu menjati cim nadjem kuma Grin .
U svakom slucaju hvala na pohvalama ... nadam se da cu vas jos vise zainteresovati kad stigne sledeci update.

Kum 1229
Super ti izgleda akvarijum,riccija je odradila svoj posao maximalno. Ako si mislio menjati ime, tu sam Grin Beer
Edited by Kum 1229 on 16.03.2009 13:41

zander
To kumeeee GrinBeer

grujanic87
Pa nije kum dugme Cool
Ma raspisacu ja konkurs za kuma...pa ko bude dao lepse ime,bice kum mom malom Grin

Sarandzija
cime si ovo obmotao ricu č

jel si to oko nekog kamencica obmotavao č

deep blue
mislim da je kod njega u pitanju dzak za krompirWink

paleoglodit
Otkud znasčMozda je i za luk ili paprike.GrinGrinGrinWinkBeer

grujanic87
He he samo 70-ak manjih i vecih pljosnatih kamencica.Bio je to veliki posao...A umotavao sam ih u dzak od krompira, a kad mi je ponestalo onda sam isekao neku staru zavesu Cool Da sam znao sve bih u zavesu jer su rupice 2mm * 2mm i mnogo sigurnije drzi ricciju.

paleoglodit
Vidi se da je veliki posao. Nego da te pitam nesto ja se kanim da rasturim moju bastu i da napravim neki osmisljeni aquascape. Kaoliko dugo mogu da drzim bilje pocupano u nekoj posudič Samo kad pomislim da to mora da se uradi u jednom dahu dozivim stres unapred Through wall Zanaci osetim se kao taocSad

grujanic87
I ja sam muku mucio sa tim...Kod mene su biljke stajale cetiri dana u jednom pomocnom aq bez svetla,to ti je kao da sam ih cetiri dana drzao u lavoru.Pa u svakom slucaju,par dana im nece skoditi Thumb up

deep blue
grujanic87 je napisao korisnik:
He he samo 70-ak manjih i vecih pljosnatih kamencica.Bio je to veliki posao...A umotavao sam ih u dzak od krompira, a kad mi je ponestalo onda sam isekao neku staru zavesu Cool Da sam znao sve bih u zavesu jer su rupice 2mm * 2mm i mnogo sigurnije drzi ricciju.

To je zato sto imas riciju sa kratkim telom.Za aquascaping se koristi varijetet sa dugackim telom koja se nekruni uopste lako,jedino sto moze da ti se desi je da ceo komad otpadne sa kamena....treba ga stalno po malo opterecivati sljunkom.

grujanic87
Evo da vidite promene o kojima sam vam pricao...
grujanic87 attached the following image:
1_10.jpg

grujanic87
Blyxa Grin
grujanic87 attached the following image:
2_6.jpg

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,471,173 jedinstvenih poseta