14.06.2026 07:10
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Kum's Island 3
Kum 1229
...
Kum 1229 attached the following image:
4_69.jpg

Kum 1229
...
5_41.jpg

Kum 1229
...
7_26.jpg

BZORAN
Kume svaka ti cast mahovina ti je krenula kod mene stagnira ne znam kada misli da kresne inace vidim poslusao si me za granu ili si je svakako nameravao skloniti

Thumb upThumb upThumb up

Rasta
Kume mahovina super izgleda Thumb up moj predlog ti je da izbacis ovaj veliki kamen na sredini, mislim da je suvisan i puno privlaci paznju, probaj da razvuces mahovinu do zadnjeg stakla i ostavis lep zeleni prostor u centrali...a mozes dva kamena ispred rotale da stavis, levo i desno i na njega mahovi kao mali prelaz da se ne vidi donji deo rotale Wink i onda grane rasporedis da izlaze levo i desno iz rotale ili slicno..ali to je samo kako ja zamisljam ovo..Grin

Edit: nazvrljah nesto Through wall
Rasta attached the following image:
3_102_1.jpg

Edited by Rasta on 10.06.2010 22:32

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
zander
Ma kum hoće da napravi jo jedan isti akvarijum i da opet bude na naslovnoj, e pa neće moći Red cardGrin
Zezam se, dobar ti je predlog dao Rasta. Ja bi pored svega toga to kae Rasta, uveo u ovu priču jo neku biljku, svetlo-svetlo zelenih listova da daje malo kontrast mahovini i rotundifoli-i Smile

Kum 1229
Trenutno stanje izgleda ovako,za sada sam zadovoljan napretkom,jedino jos da ofarbam rotalu,pa cu da krenem sa jos nekim biljkama koje su kolege predlozile,a i sto se tice same postavke cu da poradim jos malo hvala na predlozima Grin Beer Thumb up...

Kum 1229
...
9_19.jpg

Kum 1229
Malo sam pustio biljke da rade sta hoce,pa to sada izglda ovako pre nego sto pocnem da seckam i oblikujem,naravno da fali jos koja biljka,ali sam cekao da prodje odredjeno vreme da se sve stabilizuje kako bi video sta jos mogu da dodam. Uskoro cu da ubacim kontrast sa nekom biljkom Thumb up

Kum 1229
...
1_208.jpg

BZORAN
Svaka cast Kume ova mahovina no koment a rotala isto lepo je promenila bojuThumb upThumb up

zander
Čudna postavka kao i uvek, ovo granje si sloio kao da će neku vatricu na sredini akvarijuma da zapali Wink Ali se vatra nekom grekom zapalila levo i desno od te gomilice Wink

Neka svetlo zelena biljka bi se po meni lepo uklopila, ali moe kako hoće kada ti biljke ovako lepo napreduju.... Thumb up

Kum 1229
Hvala! Da vatra se zapalila sa strane Grin. Nesto svetlo zeleno bi se dobro ukombinovalo. Rotalu cu trimovati prednji deo u visini mahovine pa prema zadnjem staklu u vis,polako je farbam sa ferrom al polako da ne bi krenulo nesto sto ne zelim Smile. HM se vidi ispred rotale koji dosta sporo raste kod mene,ali sam i sa tom biljkom planirao da je u zbunovima sadim po mahovini Thumb up Beer

daweed
Kume ova mahovina stvarno izgleda magično. Ja bih umesto onog novog buna rotale (levo napred) napravio neki bun svetlo zelenog to reče Zander

http://daweedaqua.tk
grujanic87
Kume svaka cast Beer Mahovina je stvarno ekstra Thumb up Mogao bi koji krupniji plan,malo detalja Wink Taj prednji plan si bas ekstra poslagao.Svidjaju mi se ti talasi koje mahovina pravi Thumb up Pravi tepih :p

ooh_sale
A mahovina je Vesicularia dubyana, jelč Kume svaka cas' na svim tvojim akvarijumima koje sam video do sada.

biobiofizicar
Kume lutajuci po netu nabasah na lika koji sa mahovinama pravi cuda, pa jos i u akvarijumima bez filtera i grejaca. Shock
Evo na linku i njegove vizije mahovinastih brdasaca, pa mozda dobijes i neku ideju...
http://aquascapin...-schneider

Kum 1229
Evo me prijatelji opet,malo sam se otrgao od posla,i poceo opet da lupam glavu za akvaristikom i mnogo mi lakse pada Grin. Sto se tice trenutnog stanja nije se nista posebno menjalo sto se tice postavke,jedino sto je bilje dobilo na masi. Ovako trenutno izgleda Thumb up

Kum 1229
...
8_23.jpg

krcko
Popunilo se samo tako Thumb up . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,512 jedinstvenih poseta