14.06.2026 09:30
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
juwel rio 240
Vlada991
Nema vise nerviranja oko DIY sistema, zavidim ti. Sala naravno. Grin Trenutno sam i ja u razmatranju pa ako ti nije tesku pusti PP, ako ne mozes u temi, kolliko te ovo zadovoljstvo kostalo. Smile

Inace, hoces li dodavati CO2 non-stop ili samo preko dana? Smile

Pozrav. Beer

deanjmi
Bas tako muckanje muckanje prekipelo ali i nasao mi se drugar pri ruci pa mi ustupio njegov komplet....Hvala JOVANE druzeBeer.
Videcu sto se tice dodavanja co2 probacu i non stop a i nocu da gasim posto ima el.ventil.

deanjmi
Evo moje kozice par komada od neznam im broja ko bi ih izbrojaoBeer,ijedan panj sa mahovinom nije najbolje postavljen ali videcemo moze da se zarotira..
deanjmi attached the following images:
p8110580.jpg p8060570.jpg p8060569.jpg p8060568.jpg

deanjmi
Dve slicice skorasnjeg izgleda do rasturanja....
deanjmi attached the following images:
p8110586.jpg p8110582_1.jpg

deanjmi
Pokusaj bolje slicice ali naspram vas ni prici....
deanjmi attached the following image:
img20140308_009.jpg

deanjmi
Pa nije toliko savrsen ovaj "malisa" da nema sugestija kritika,ima vas ovde dosta koji bi mogli stosta reci i posavetovati...Beer

biobiofizicar
Pa nije savrsen, ali je potpuno zreo, dobar, gust i stabilan. Nista ja ovde ne bih oduzimao i dodavao. Zazeleni se bolje poljance ispred i to je to, a cak ni to nije moranje...

Dobar "klasik" sa dva biljna ostrva u coskovima i prolazom izmedju. Thumb up

Stalno me mucis sa tim tvojim fotkama. Lecture Mala rezolucija, hladne boje, previse vestacki ostro, oprema u akvarijumu.
Evo malo sam ti sredjivao gornju fotku, ali tesko je izvuci bolje.
biobiofizicar attached the following image:
deajmi.jpg

Edited by biobiofizicar on 11.03.2014 13:15

deanjmi
Znam kriv sam priznajem mozda i moze bolje iz olympusa fe 45 ali ja neznam.Iole lepsa slika izadje sa starim lg telefonom..bem mu pred rasturanje cu morati bolje uslikati makar malo...moram pozvati nekoga da skljocne malo to bolje.Hvala bio bio uvek ste tu da ohrabrite i malo iskritikujete...Beer

Klempavi
Komsija, sve pohvale!

deanjmi
E pa hvala komsija,nije lose ali videces ovde kakvih radova ima ovde,ovaj nije ni prici njima.

deanjmi
Valja li sad ova slicica
pa090613.jpg

biobiofizicar
Bolja je...Thumb up
E sad jos da sredis akvarijum, pa uslikas i sve ce biti potaman...Rofl
Beer

deanjmi
Ja mislio da sam ga sredio :-).Treba tu stosta jos sigurno nisam ni staklo obrisao kad sam ga slikao posto sam probao da uslikam sa dodatnim svetlom uperenim u akvarijum prilikom slikanja...bice od sad boljih fotografija,zalecem se a sve zahvaljujuci coveku koji me juri i tera na uspeh naravno BIO BIO.Pozdrav Beer

deanjmi
Evo pokusaja bolje slike sa nekim dodatnim svetlom,jedan reflektor od neke stare video kamere i jedna lampa pa sad nije opet neka slika bitno mi da idem ka boljem,ako idem ka boljem sta kaze gosn Bio Bio a i ostali?Nisam povadio opremu koja se vidi al ako valja sledeca akcija ide bez nje.
pa120647.jpg

biobiofizicar
bolje je , bolje. Thumb up
Ono sto ti se na ovoj fotki desilo je da je aparat automatski fokusirao na srednje-zadnji plan (najsvetliji deo akvarijuma u centru), pa su napred neki detalji ostali mutni. Ja ponekada kada vidim da aparat automatski forsirano fokusira nazad sa prstom na do pola pritisnutom okidacu pomerim ceo aparat 10ak cm unazad i tako pomerim centar fokusa ka prednjem delu akvarijuma, pa prednji plan bude ostriji...

A i akvarijum si malo picnuo...Thumb up

HORUS
Drue, ja sam alabajzer za akvaskejpersko fotografisanje. Ja mogu samo da te pohvalim za akvarijum. Smile

deanjmi
Hvala gosn Bio Bio,bem li ga nisam primetio tek sad kad rekoste,fora je sto mi aparat stoji izmedju dve stoliceThrough wall na knjizi,ali pokusacu samo vi savetujte slobodnoPhoto.Ovo je ujedno bila i zadnja fotografija ovako sredjenog akvarijuma...Juce mi dunulo da sve rasformiram posto je staro oko dve i po godine,e pa sad kako bude ,,razbio sam se od 11 do 22 h sam radio,na rasturanju i hvatanju kozica je trajalo citavu vecnost..Idemo dalje...
Horus drugar hvala pokusavam samo da sto lepse docaram akvarijum sto mi i nepolazi za rukomSmile

deanjmi
Evo prva slicica pokusaja necega novog sa trenutnim biljcicama dok u nedelju nepokupim jos u Novom sadu od druga Baneta....A zamisao mi je da na panjeve nakacim biljcice malo mikrozoruma po mogucstvu vise razlicitih a okolo tepih od raznih biljcica....i zadnji plan od eleoharis palustris ovaj put sto sitnolisnije biljcice...i tako krenu a gde cu stici ko znaBeer.Naravno slika je bez veze ali sa telefona je...a sa fotoaparatom se tek ucim polako
1397225696117.jpg

HORUS
Ova nova postava podseća na moju ''Joanicu''. Smile

biobiofizicar
Dobro je ovo slozeno. Bas onako kako Juweli mogu biti, a da se filter ne vidi....Wink
Beer

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,826 jedinstvenih poseta