branimir ok je napisao:
Sto si zabo taj Aponogeton madagascariensis toliko u podlogu
Znas kako, verovatno deluje da je duboko u podlozi jer sam nasipao jos malo tog belog peska pred samo slikanje ispred njega pa i na njega mozda. Konstantno tera nove listove a ja mu stare listove samo secnem da ne preraste, jer mu i nije tu bas pravo mesto, po velicini...
Secas se da sam ti rekao 'nemoj mi ga slati nemam gde sa njim' i eto gde je zavrsio, al dobro se uklopio
Ovo bi bila finalna i najbolja obrada zavrsne fotke ovog akvarijuma.
Fotku je doterao Desetoprsti, evo kako to izgleda.
Svaka cast i hvala za obradu slike...
Ovo mi je do sada najvece priznanje, moram da se pohvalim
Ovaj akvarijum mi je u isto vreme na naslovnoj stranici Slovenackog, Hrvatskog i Srpskog foruma.
Jednom davno mi je bilo veoma drago kada je akvarijum bio na naslovnoj stranici ASW-a, ovo sada mi je mnogo vece priznanje!
Hvala kolegama sa sva tri foruma Edited by zander on 09.02.2012 21:56
Zanderu, ova poslednja slika je prelepa. I biljke izgledaju fenomenalno. Ima te svuda, Bojim se da otvorim frizider. Svaka cast. Zasluzeno.
Zanima me ovaj Ranunculus, sto se vidi pored H. balsamice, da li je taj list emerzan, pa ispod izbijaju mali submerznič Kod mene je gotovo zavrsio proces odbacivanja emerznih i tera dosta submerznih daleko sitnijih, a kako nemam iskustva sa ovom biljkom, zanima me da li rastu sitnije submerznoč
Jeca je napisao:
Zanima me ovaj Ranunculus, sto se vidi pored H. balsamice, da li je taj list emerzan, pa ispod izbijaju mali submerznič Kod mene je gotovo zavrsio proces odbacivanja emerznih i tera dosta submerznih daleko sitnijih, a kako nemam iskustva sa ovom biljkom, zanima me da li rastu sitnije submerznoč
Tu je Ranunculus bio od ranije, to je stariji list koji je rastao zakacen na mahovinu. Tacnije mahovinu sam ranije skroz prebacio preko ranunculusa pa se on nekako tu probio i izborio za svetlo...
Raste on ko korov kad ga pustis i raste dosta krupno kada ima dosta svega (hrane,co2,svetla...)
Ja sam ga ovde stalno nesto cackao, njega i tu mahovinu, pa i nije bas nesto, mogao je tu da bude jos koji list pored, bilo bi mozda lepse...