14.06.2026 09:31
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
juwel rio 240
krcko
Ne prija im ni puno meka, a pogotovu via temperatura. Kod mene, uz Diskus uslove, sve paprati i mahovine izdre dve naedelje najvie. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
mladinaucnik
Novosadska cesmovaca. Jedino mi preostaje da sto pre nabavim praskove makro i mirko elemenata, da ih zamutim i da pocnem da dodajem, pa da vidim da li ce se oporaviti.

deanjmi
Pa neznam dal je ova kod mene bolja voda cisto sumnjam posto se nepije vec dugo otkad nas zlotvori bombardovali.

HORUS
Drue, nađoh te na ovom forumu. Smile Barica ti je super!

deanjmi
E gde si druze hvala ti na pohvali,pripremam one panjeve jos se potapaju pa bi ih mozda posle praznika ubacivao pa kako bude prikazacu ovde naravnoBeer

deanjmi
Moja blyxa da podelim srecu sa vama konacno ide kako hocu,i po koja jos slika celog akvarijuma ne najsvezija ali sa blicom probano pa naletih pa da vam pokazem....
deanjmi attached the following images:
p4240104.jpg p4240103.jpg p3130094.jpg pc280039.jpg

deanjmi
I pokusaj jedne makro slicice
deanjmi attached the following image:
p3130099.jpg

HORUS
Ovakvi bunovi mikrosoruma mi se sve vie dopadaju. Nije neto zahtevna biljka, a vrlo lepo izgleda.

deanjmi
Po meni jedna od najlepsih biljcica,inace sve zbunaste biljke mi se svidjaju.Moram nabaviti i druge mikrosorume.

deanjmi
Jedna od poslednjih neuspesnih fotografija pred rasturanje
deanjmi attached the following images:
img20130514_009_edit.jpg img20130514_007_edit.jpg p5090112.jpg p5040108.jpg

deanjmi
Rasturena desna strana i ponovo slozena sa novim panjevima pa ce mo videti kako izgleda kad se izbistri i izbacim visak ogromni od biljaka.Pripremljeni panjevi umesto cvarakaWink

deanjmi
deanjmi wrote:

Rasturena desna strana i ponovo slozena sa novim panjevima pa ce mo videti kako izgleda kad se izbistri i izbacim visak ogromni od biljaka.Pripremljeni panjevi umesto cvarakaWink
deanjmi attached the following image:
2013-05-28_155126.jpg

bobi
stara dobra fora,100c pa ladna voda i dva tri pati taka pa ce tone

runner
ta mu radi? Smile
Jel pravi kompletno novu postavku ili ...?

Jeste stvarno mikrosorum i pa čak blixa su dosta pojeli akvarijum, jedva čekam da vidim ta je novo urađeno Smile

biobiofizicar
A ja mislio da je "riblja corba" u kotlicu...Grin
Siguran sam da ce i sa prepravkama ova 240etica opet izgledati mocno kao i sve ove predhodne godine...

deanjmi
Bio bio,hvala na pohvali ali dzaba kad neuslika jednu pravu sliku za naslovnu kad sam smotan sa ovim aparatom...a nije riblja corba ali bar su panjevi iz dunavaWink(mogao bi kod tebe biobio na koji cas iz akuaskejpa:beerSmile

Runner,pa manje vise nova raskopusao sam desnu stranu skroz i nesto slozio nabrzaka posto mi sinulo da sredjujem u 15h posle podne i do 20h bilo gotovo sve,kuvanje panjeva,vadjenje ogromnog mikrosoruma i ostalih biljaka,i sklapanje panjeva i kamenja malo nabacao biljke pa kako bude...

Bobi,bas tako prokuvao bacao je kljuc skroz iz kazana desetak minuta nije skroz potonuo iako je natapan dva meseca,pritisnut je kamenom

HORUS
Ajd' sada fotka. Jedva čekam da vidim kako sve to izgleda.

Mandic
Pripazi se tih ''panjeva iz Dunava''... Ja sam jednom prilikom, isto tako, skupio neke grane sa obale, naravno prokuvao ih u dve-tri ture, potapao mesec dana i kad sam ubacio u akvarijum-svi algari mi se izvrnuli...

HORUS
A ta misli odakle ih vade oni koji ih posle prodaju po paprenim cenama u prodavnicama? Vade ih opet iz nekog rečnog toka u Latinskoj Americi ili Aziji, gde se vrlo često vodi mnogo manje računa o prečićavanju rečne vode. OK, to je tvoje iskustvo. Potujemo, ali ja recimo ove panjeve koristim več due vreme, i nisam imao ama ba nikakvih problema.

Mandic
Imao si sreće Smile
I ja sam posle toga opet iao i skupljao panjeve i čupao korenje sa obale Dunava, ali eto ispričao sam i tamnu stranu toga, tako da-treba biti obazriv. Thumb up

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,826 jedinstvenih poseta