Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
· juwel rio 240 [346]
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Pocetak
Bozinke
jeste Bio to je taj post.Kao sto ti kazes uvek divlje i pomalo neuredno!!!!Pozdrav
Bozinke attached the following image:
c_13.jpg

Edited by Bozinke on 01.10.2011 21:05

krcko
Dobar napredak, samo polako nastavi dalje, odravaj redovno postavku. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Bozinke
Imam mali problem sa kozicama.Ovo je treca tura da ubacujem po 10kom.i redovno uginu.Neznam sta im to ne odgovara.Danas sam stavio grejac mada je temperatura vode bila uvek oko 22 stepena.Vidim da ima prezivelih mada sam 2 vec video da su uginule.Juce sam ubacio novih 10 kom.Molim clanove za savet!!!Through wall
a_26.jpg

Edited by Bozinke on 01.10.2011 21:04

Dejan Stefanovic
ja temperaturu drzim na 26c i na 10 dana zamenim 1/4 vode i to je to... razmnozavaju se bez problema... mozda po neka iskoci, ali nisam video ni jednu ribu da ih lovi i jede... testirajte vodu u aleksincu... posto se i SnikS zalio da ima problema sa kozicama... POZDRAV!!!

Pejc
Mislim da u Aleksincu ima dosta problema sa vodom i da je to uzrok uginuća drue. Zato dri temperaturu na 22 stepenač Reavaj odmah da bude 25-26 stepeni.

Bozinke
Pa sad sam resio i to je to.Evo sada se i primecuje da ima kozice.Through wall
b_23.jpg

Edited by Bozinke on 01.10.2011 21:04

Pejc
Sad će one brzo da nadoknade proputeno ako im je samo temperatura bila problem Wink

Bozinke
Zamena vode nedeljno trecina i za sada je lepo bez algi a sto se kozica tice videcu.Pozdrav
dno.jpg

Edited by Bozinke on 01.10.2011 21:11

Bozinke
.
c_14.jpg

Bozinke
Nema kozica definitivno im nesto ne odgovara
as_1.jpg

Edited by Bozinke on 17.10.2011 00:58

Panco
Neonke, do god sam ih imao kozica je bilo svakim danom sve manje, pravi su lovci.

Bozinke
Mislis da ih ubijaju onečDaj boze mada ne mogu da verujem.Kad bih znao sigurno,otarasio bih se lako njih.

Jeca
Kada se akvarijum popuni biljem ne bi trebalo biti problema, ako su predatori u pitanju. Kod mene uspesno zive u zajednici Kakadui i kozice. Imam 10 Kakadua i prepun akvarijum kozica. Uvek nadju mesto za skrivanje u gustisu.

Bozinke
Ha blago tebi Jeco.Mada ajd da sacekam jos malo da biljke narastu pa ce mo videti.Pozdrav!
Smile

biobiofizicar
i "rodjostomusi" znaju da ih mlate. Sto rece Jeca sacekaj da se dodatno ubilji i sve zagusti pa probaj ponovo sa ubacivanjem - nemoj odmah da se resavas riba - velika je verovatnoca da ce ti uvek ostati neke koje povremeno vole da prezalogaje kozicu.... Kozice su fala bogu u zadnje vreme postale korov koga skoro svaki akvarista ima - nije vise mudrost nabavit ih za dzabe ili u nekoj fer akvaristickoj razmeni tipa "visak za visak" uz obavezno pivo.... BeerWink

Bozinke
hehehe ma neka je zdravlja i pica a kozica ce biti.Resio sam da pravim mali akvarijum samo za njih.Pozdrav Bio
ga.jpg

Edited by Bozinke on 17.10.2011 00:40

Jovan
biobiofizicar je napisao:
Kozice su fala bogu u zadnje vreme postale korov koga skoro svaki akvarista ima - nije vise mudrost nabavit ih za dzabe ili u nekoj fer akvaristickoj razmeni tipa "visak za visak" uz obavezno pivo.... BeerWink

Jedino ja nisam dovoljno mudar taj korov da nacupam! Through wall

Bozinke
Napredovanje posle 4 nedelje dodavanja prihrane
ha.jpg

Edited by Bozinke on 17.10.2011 00:41

Bozinke
Izmislih i ja da imam dva usmerivaca vode radi bolje cirkulacije.Jedan je usmeren ka difuzoru da bolje razbija Co2 a drugi ka povrsini.Izabrao sam najteze.Pre neki dan sam ubacio diskuse pa ce mo videti.Prelepo je sa njima i mogu vam reci da nema bolje kombinacije.Malo je problem oko grejanja vode prilikom zamene,ali ionako je grejna sezona pa malo olaksava situaciju.Predlazem svima da probaju.Temperaturu drzim na 28-29 stepeni i koliko vidim biljkama jos uvek nista ne fali,cak im i prija.HC je poceo da napreduje.Pozdrav svima a najvise Krcku i bio biu!!!
je.jpg

Edited by Bozinke on 17.10.2011 00:51

Bozinke
Uzivancija diskusa
de.jpg

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com