14.06.2026 07:08
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Razmena na okupljanju u SM
biobiofizicar
Kao prosli put otvaram temu za razmenu na okupljanju u Sremskoj Mitrovici.
Kod mene u ponudi za poklanjanje standardno su:
Najas guadalupensis, Limnophila sessiliflora, Ceratophyllum demersum. Uvek se moze navatati i jarica neocaradina.
Ko voli nek izvoli da se javi....

Trebujem KNO3 - na leru sam sa njim... Moze i par desetina grama iz sopstvenog steka, a ako neko zna gde moze da kupi - moze i to o mom trosku,...Wink

isnogood
@Biobio - Ponecu KNO3 koji sam spremio za 160 litara. Bice par 10ina grama i za tebe.

Bilo bi lepo da neko ponese vagu da se premerimo...

Miti
ako neko ima u visku lalaeopsis carolinensis,mayaca fluviatilis,utricularia graminifolia,eleocharis parvula,vivipara,Pistia stratiotes,rotala green,walichi,nanjenshan... ma kupim ko cuma decu!
Edited by Miti on 17.02.2010 12:31

Marko_Smed
Ja imam jecmenu slamu za filter,ako treba nekome, i vrlo malo microsoruma i brdo uree.
Edited by Marko_Smed on 17.02.2010 14:13

Rasta
i ja imam dosta malih pelcera microsoruma ali nemam pojma vise koji su posto su se izmesali..i dosta mahovine e sad da li je javanska ili bozicna nemam pojma Grin

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
photoivek
ja ako ne budem dolazio mogu poslati echinodorus red special.... naraste lep velik, najbolje za duboke akvrijume....
imam ih 2 ili 3, nisam siguran....
ako nekome treba neka mi pusti PP da poaljem ako ne budem dolazio....

https://minepi.com/photoivek
dejan71
Od svega imam po neki pelcer;Stargrass,Najas guadalupensis,Higrofila Diformis,Riccia fluitans,Vallisneria gigantea,Hygrophila salicifolia pa kome treba nek se javi.Meni bi dobro doslo bilo sta za prednji plan:Blyxa japonica,Glossostigma,Eleocharis parvula,Echinodorus tenellus...bilo sta od ovogaGrin
BeerBeerBeer

isnogood
Microsorume mozete spremiti za kolegu Thalassomu. On nazalost nece moci da dodje, ali cu ja preuzeti iste za njega.

Marko_Smed, ponesi tu ureu.

I jos jednom, da podsetim, ako ko ima vagu... pod mishku!

grujanic87
isnogood je napisao:

Da ... da ... vagu obavezno. Merenje pre ulaza i merenje posle izlaza Wink
Razlika u tezini bice utrosena hrana i pice koje ce se naplatiti.Za cenu po kilogramu ce mo se dogovoriti na licu mesta Beer A da ... nema odlaska u wc jer to nije fer play No no Grin
Edited by grujanic87 on 17.02.2010 21:02

fax
ako neko ima neki mali aq od 10-15l a da mu netreba-da je izgreban itd, nebitno treba mi za koze... ili 1-2 helene da mi da,a nudim za uzvrat par kozica-red cherry, eustralies stelatu "broud leaf", pelcere wendeti brown i green, anubiu sa 4-5 listica, 10tak pelcera hm-a, ricije-al one mesnatije(ne znam joj ime) i imam malo tecnosti za drop... pa ko hoce da se menja-nek se javi...cisto da znam dal sve to da vucem.... Beer

krcko
Fax , poneću Ti jedan 17-18 l , kozice primam i kripte a bogme i nanu , ostalo , ako bude neko drugi zainteresovan Grin . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
fax
Vazi gospodine Krcko, ponecu to za vas!Thumb up

biobiofizicar
grujanic87 je napisao:
isnogood je napisao:

Da ... da ... vagu obavezno. Merenje pre ulaza i merenje posle izlaza Wink
Razlika u tezini bice utrosena hrana i pice koje ce se naplatiti.Za cenu po kilogramu ce mo se dogovoriti na licu mesta Beer A da ... nema odlaska u wc jer to nije fer play No no Grin

Ponecu ja vagicu do 200g, ali nema da mi gazite po njoj - namenjena je samo za beli prah Wink. Za merenje nas aquahobista zaduzena je ona na obliznjoj pijaci...Beer

isnogood
Biobio ponesi i onaj sundjer za filter. Dimenzija koja mi treba je 125x155mm.

smiley
Ja cu vama dati nesto malo...a vi meni nesto veliko...a, ne ne ne...tako se ne mozemo menjati....Smile

Donosim 50gr KNO3, 50gr KH2PO4, 50gr MgSO4....a jako bih voleo Microsorum pteropus..malko stariji, jer je "grose" aq.

I jos svasta nesto...

cu

Thalassoma
smiley je napisao:
Ja cu vama dati nesto malo...a vi meni nesto veliko...a, ne ne ne...tako se ne mozemo menjati....Smile
cu

Izvinjavam se na OFF-u...
"Menjaa" je mnogo, mnogooo dobar dingl (ili kako se to već zove). Ako ga ima, poalji mi molim te.

www.njivice.co.rs
daweed
Meni treba 200 do 400gr KNO3 ako ga neko ima ili ga moze uzeti neka uzme za uzvrat cu mu dati pare.Grin A moze i malo tecnosti za drop.

http://daweedaqua.tk
biobiofizicar
Daweede ko kod tebe jede tolike kolicine KNO3 č
Da li tecnost za drop treba da bude ofarbana testerom - Prodac pH ili samo kH4 č Bas mi se nesto mota po kuci jedan spric sa 4ml farbane tecnosti za drop...

Ljudi da nas ne poapse kada pocnemo da vadimo vagice, belo i spriceve sa zelenom tecnoscu Grin

isnogood
Ne brini biobio, ako neko najebe to cu biti ja, jer u gepeku vozim 50kg.

krcko
Razmeravanja i razmene vrimo u najmračnijem delu , izvan restorana Wink . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,504 jedinstvenih poseta