14.06.2026 04:53
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Okupljanje na Zasavici
dejan71
E pa kolege biljni akvaristi,evo posle duzeg vremena malo i ja da se "ponovo" aktiviram,uskoro sa slikama sa novim staklom ali prvo sa predlogom za novo okupljanje na Zasavici.Ovo druzenje je vec odavno planirano i nadam se da cemo ga konacno i odraditi.
Mozda sam malo poranio,ali sa razlogom da bi na vreme odredili datum okupljanja.

dejan71
Datum okupljanja zavisi od nas samih,znaci kad se dogovorimo.Prostor gde bi se okupili je lovacki dom,koji je 200 m udaljen od ulaza u rezervat"Zasavica".Prostor je ogradjen, odprilike 100x50 metara,pogodan za porodicno okupljanje.
Sto se tice klope,u opciji su nam rostilj,pragnje,kotlic u nasoj izvedbi ili da narucimo nesto gotovo.
Sto se tice obilaska rezervata,na meni je da sve organizujem samo da se mi lepo dogovorimo.Za sve sto vas interesuje oko samog rezervata,mozete videti na http://www.zasavi...

pedja
Pozdrav zemo sa one strane Save...Rofl

dugo te nije bilo,a sto se tice predloga...podrzavam Thumb up

zander
Gledacu naravno da dodjem, samo da se dogovorimo za datum Thumb up Konacno i ta Zasavica da dodje na red Beer

dejan71
Bas tako,konacno i Zasavica da dodje na red.Sto se tice datuma,to je stvar naseg dogovora,znaci dajte predloge a organizacija je na meni Thumb up
Nadam se pomoci mitrovackog klana Very happy.
Eto Pedja se vec javioThumb up.
Pozdrav zemo!Beer

biobiofizicar
Thumb up

Mandic
Super je tamo...
Slaem se za okupljanje...
Kad otprilike?

Rasta
oooooo konacno ShockGrin

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
ZoSo
Vidim ja, bit će lovanja mangulica po divljini Applause
Moj neki predlog za početak bi bio kraj aprila, onaj vikend to pada između Uskrsa i 1. Maj-a (subota je 26.), za tad sam i planirao da spajam neki godinji Thumb up

kojot
Moze, moze bilo kad Applause

Dejan Jankovic
Nemam pojma gde vam je ta Zasavica ali bih vrlo rado dosao da se upoznam sa svima vama .Thumb up

dejan71
Sto se datuma tice,kako vecina odluci.Licno meni odgovara svaki datum osim 1.maja,jer na istom mestu organizujem okupljanje kolega sa posla.

kisleon
Dobar odabir za mesto, prava priroda sa puno divbljih ptica i svega ivog... elim vam da uivate na okuljanje (mislim da to neće biti teko), popijte pivo i umesto mene! Beer

zander
Dogovorili smo se da će okupljanje na Zasavici biti 26.04.

Ostaje da napravimo spisak i da se prema broju članova koji bi doli odlučimo ta ćemo spremati za klopu...
Na Zasavici ukoliko nas bude vie planiramo grupnu vonju brodom, moe individualno da se iznajmi čamac itd.
Na ovo okupljanje moete doći porodično, sa devojkom, tastom i tatom, ili kako već ko voli Smile

Moemo već polako napraviti temu za dopisivanje na spisak, a u ovoj temi moemo pričati dalje o svemu ostalom...

Datum je poznat pa se polako pripremajte :Beer

http://www.zasavi...

CyberKat
Kraj aprila je idealno vreme za fotkanje, a i super mesto... nisam bila na Zasavici sto godina. Za sada prijavljujem samo sebe a videcu i sa nekim drugarima dal bi jos neko bio zainteresovan da ide.

ZoSo
Odlično Thumb up , ovu temu bi trebali koristiti za dogovaranje detalja, a za koji dan bi organizatori mogli otvoriti posebnu temu za prijavljivanje, kao to smo i do sada radili Yes
Taman moemo proslaviti i 5 godina od 1. MBA okupljanja Beer

pedja
sto se tice Beer pripreme nikad ni ne prestaju...Rofl

vidimo se 26-og aprilaThumb up

dejan71
Ovih dana cu skociti do Lovackog doma da im potvrdim datum i da se dogovorim oko zakupa.Napravicu i neku fotku,cissto da vas upoznam sa lokacijom i sta nam je na raspolaganju.
Kao sto Zander rece u planu nam je i voznja brodom,strastveni pecarosi mogu na neko brzinsko pecanje pa da odmah bacamo na talandaru.Ako cemo pragnje ja imam svu opremu,za kotlic takodje.
Sto se tice pica,moramo napraviti neki uzi izbor,ja cu to sve dopremiti na lokaciju,visak sto se nepopijeProtest cemo vratiti.

dejan71
Ako neko bude zeleo ili morao Beer,postoji mogucnost da se prespava ili na Zasavici(2 sobe sa ukupno 7 lezajeva ili kamp)ili u par prenocista po gradu.

zander
Prenoćite obavezno, inače nema Beer
Koliko je kamp udaljen od tog lovačkog doma?

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,896 jedinstvenih poseta