14.06.2026 06:06
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
RIO 125
Icethunder
dimenzije 81x50x36

rasveta original juwel 2x 28w jedna day light+jedna nature t5 10h

filtracija original juwel

podloga zemlja za cveće preko toga kvarcni pesak

prihrana easy life cela paleta proizvoda

co2 iz boce rastvara jbl proflora taifun reaktor

zamena vode 50% nedeljno 100% cesmovaca /jos uvek neman ro uredjaj

flora staurogyne sp,rorala rotindufolia,hm,ludwigia repens,anubias barteri nana,razne vrste cryptocoryne,mahovina nepoznata

fauna ancistrusx1,cardinal neonka 10,white fine ornate tetra 10,super blue cary tetra 6,farlowella acusx2,otocinclus affinis 7,sewella lineolata 1,iriatherina werneri 3

Jos uvek nema iskustva sa slikanjem,slike uradjene mob.telefonom, inace u biljnoj akvaristici sam pocetnik
Icethunder attached the following images:
1_20130921_233857.jpg 1_20130918_233921.jpg 1_20130917_235459.jpg

zaphod_beeblebrox
bravo, prelepo!

biobiofizicar
Pozdrav i dobrodosao.
Jako lep hobisticki opusteni biljni akvarijum, dobra oprema, Koliko vidim i zdrave koloritne biljke...
Pozadinske vec mogu da se sisaju negde na pola visine, mozda i anubije na najgornjim granama spustiti dole u senku i malo otvoriti prostor i osloboditi grane....
Samo napred!

Icethunder
Hvala ljudi,hvala na savetu poradicu na tome.Ono sto mi je najbitnije ovaj hobi definitivno deluje na moju psihu pozitivno a to nema cenuGrin

Mandic
Dobrodoao!
Lepo si ubiljio akvarijum, s' obzirom na to da si početnik. Thumb up

Icethunder wrote:

zamena vode 50% nedeljno 100% cesmovaca /jos uvek neman ro uredjaj

Mislim da ti ro uređaj neće trebati, osim ako nema nameru da se bavi nekom ''ekstremnom akvaristikom'' Smile
Zamena vode na nedeljnom nivou od 30% je sasvim dovoljna.

Kao to vidi, uspeva ti sve lepo i sa ovim tretmanom Wink

Icethunder
Hvala. Mislim da da si za ro uredjaj 100% u pravu,jer kad ja pijem ceo zivot cesmovacu pa mi "nista"nefali zasto bi biljkama smetalaRofl a sto se ubiljenja tice,hm citao,citao upijao bio (ne)strpljiv ulozio u opremu (nisam verovao da cu sve to platiti) malo pomalo vidis kako ulazi u krv polako-mesecima samo citas o biljnoj akvaristici nista te drugo ne zanima i svatis da si odlepio Shock ali pronadjes ljude slicnih interesovanja i vidis da ima mnogo velikih fanatikaSmile prvih tri meseca nisam imao co2 opremu bilje je raslo lepo a onda pocelo da stagnira odrzavaju ci ga na sera co2 tabletama(koje iskreno mislim da su sr..e)onda ubacis solidnu opremu i vidis magiju zvanu co2 i pocnes da verujes u ono sto sam procitao da je dobar nivo co2 kljuc svakok tvog problema.Trenutno imam dva tajmera na jednom je svetlo a na drugom co2 koji dolazi tri sata pre svetla a odlazi tri sata pre istih i nekako tom metodom dadjoh balans izmedju flore i faunu da budu zadovoljni i jedni i drugi.EM zatvara potrosnju gasa.Rezime je da ako nesto volis ucis strpljivo radis rezultati moraju doci kad tad a slike su rezultat mog deveto mesecnog rada.Bas se raspisah
PozdravWink

Slovenski1000
Ovaj komentar koji si sam napisao je upravo kljuc za ovo cime si poceo da se bavis. Za akvarijum od mene Applause Beer pozdrav

zander
Sta reci za ovaj akvarijum i novog clana sa 5 postova nego bravo Applause
Ide ti od ruke ovaj hobi, odlican akvarijum Thumb up

Icethunder
Hvala ljudi na ovim lepim recima,iskreno se nadam da cu na ovom mestu moci naglas da razmisljam i da to podelim sa vama.
ZiveliBeer

Biohazard
Stvarno pocetnicki a tako dobar. Mogu samo reci Applause i dobro dosao Wink

Icethunder
Mali update

Icethunder
Icethunder wrote:

Mali update
Icethunder attached the following image:
icethunder.jpg

biobiofizicar
Lepo se ovo popunilo. Malo frizurice u sredini bi dobro doslo.
Iz nekog razloga fotka je ultra mala...

branimir ok
Fotka je ultra mala nista ne moze da se uradi sa njom probao sam .Jel moze jedna al da je ne smanjis toliko .Malo da se poradi oko ovog akvariuma izgledace odlicno Thumb up

Icethunder
branimir ok wrote:

Fotka je ultra mala nista ne moze da se uradi sa njom probao sam .Jel moze jedna al da je ne smanjis toliko .Malo da se poradi oko ovog akvariuma izgledace odlicno Thumb up
Evo da probam ponovnu

Icethunder

Icethunder
Definitifno nesto nestima

Icethunder
biobiofizicar wrote:

Lepo se ovo popunilo. Malo frizurice u sredini bi dobro doslo.
Iz nekog razloga fotka je ultra mala...
Osisah sredinu,jos uvek sam u svadji sa makazama ali valjda se to razumevanje podvodnog bastovana vremenom sticeSmile
a4.jpg a5_2.jpg a6.jpg

Icethunder
Evo jos par slikica ne bas sjajnog kvalitetaLecture
a3_3.jpg a2_7.jpg a1_11.jpg

ZoSo
Lepo je znati i imati sa čime napraviti lepe i kvalitetne fotografije svog akvarijuma, ali po meni to nije prioritet u akvaristici (zapravo pre pojave interneta malo ko je slikao svoje akvarijume.... ) Photo
Ima ti tu lepih zdravih bilja, ribica raznih, sasvim je to dovoljno da čovek uiva u ovom hobiju Yes
Daleko od toga da nije lepo videti lepe slike akvarijuma, makro fotke ribica, ali otom potom, sve to dolazi samo po sebi, redom Cool

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,300 jedinstvenih poseta